Een perfecte vloer voor het hele gezin, daar waren de bewoners van deze nieuwbouwwoning in Gouda naar op zoek. Ze hebben gekozen voor onze PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘Pyriet’. Ze hebben de gietvloer met een betonlook laten aanbrengen. De vloer ligt in het gehele huis. Op alle drie de verdiepingen. In totaal op 151 vierkante meter.

Een gietvloer in de hele woning

Het is erg praktisch om een gietvloer in de hele woning te laten aanbrengen. Het scheelt u ten eerste zowel tijd als geld, omdat u maar met één specialist te maken heeft. Daarnaast krijgt u bij Gietvloer.net korting op de prijs per vierkante meter als het totale oppervlakte toeneemt. Dat maakt het voordelig om een gietvloer op grotere oppervlakten te laten aanbrengen. Maar een gietvloer in de gehele woning ziet er ook gewoon mooi uit. De vloer is volledig naadloos en vormt zo een rustig basis van de woning. Omdat de vloer overal gelijk is, oogt de woning groter en zijn de verschillende ruimtes beter in balans.

‘We zijn erg tevreden. De gietvloer is erg mooi, goed schoon te maken en makkelijk te onderhouden.’

Een gietvloer voor gezinnen

Een gietvloer is de ultieme gezinsvloer. De vloer is naadloos en vochtwerend en daardoor makkelijk schoon te maken. Ook voelt een gietvloer comfortabel aan. Dat is handig als u kleine kinderen heeft, omdat ze zich zo niet aan de vloer kunnen bezeren. Ook is een gietvloer een duurzame vloer die jarenlang meegaat. U zult met het hele gezin dan ook lang van de vloer kunnen genieten.

Een moderne woning

De nieuwbouwwoning is modern ingericht. De open keuken heeft een groot kookeiland waar ook een bar aan verbonden is. Qua kleuren zijn er vooral wit, grijs en taupe gebruikt. Deze neutrale kleuren zijn een veilige keuze met een rustige uitstraling. Mooi is het om te zien dat de eetkamerstoelen en de barkrukken overeenkomen qua materialen en ontwerp. In een van de kinderkamers is een muur roze geverfd. Hier is duidelijk te zien hoe een andere kleur op de muur ook een effect heeft op de kleur van de gietvloer. De grijze gietvloer ziet er hier warmer uit.

Een gietvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!