De oriëntatie

Onze klant heeft over een periode van 3 jaar tijd een woning laten bouwen. Gedurende deze termijn hebben ze beetje bij beetje de inrichting van het interieur samengesteld. Na een eerste bezoek aan onze showroom namen ze wat samples mee naar huis. Uiteindelijk kozen zij voor de PU Gietvloer Greenline.

Eigen kavel

Het voordeel van een eigen kavel is dat u uw eigen woning van a tot z samen kunt stellen. Van het dak tot de vloeren tot de sofa. Gelukkig duurt het dan ook even voordat de woning wordt opgeleverd, zodat u ruim de tijd heeft om na de blauwdruk van de woning van start te gaan met het interieur. Met behulp van de verkregen samples kon de klant thuis kijken hoe de gietvloer er in het lichtval – en in combinatie met de rest van het interieur – uit zou gaan zien.

Twee verdiepingen

De keuze viel op de PU Gietvloer Greenline voor zowel de begane grond als de 1e verdieping. Door op beide verdiepingen een gietvloer aan te leggen, ademt de volledige woning eenzelfde sfeer. Ondanks dat dezelfde vloer over beide verdiepingen is gelegd, is er wel gekozen voor twee verschillende kleuren. Op deze manier is het woongedeelte wat strakker geworden, vanwege de kleur Betonlook Loft. Boven is de kleur Solo Schelp gelegd, die een lichte bruintint heeft voor een warmere sfeer.

Efficiëntie & look

Bij het eerste bezoek aan de showroom wist de klant nog niet zeker of zij een gietvloer wilden. Het gebruik van de samples heeft hen uiteindelijk overtuigd van de look die ze zochten. Een ander voordeel was dat de vloer uitstekend te combineren is met vloerverwarming. Logischerwijs viel daarmee een houten vloer al af. Tot slot hadden ze een ruime keuze aan kleuren. Mevrouw had altijd al een lichte vloer gewild en ons assortiment biedt vele lichte gietvloerkleuren.

Strak resultaat

Na 3 jaren vol keuzes is de nieuwbouwwoning af en het resultaat is verbluffend. De woonkamer en de keuken hebben een eigentijdse sfeer, die erg uitnodigend is. De slaapkamer heeft zoals verwacht een wat warmere sfeer. Ideaal om bij tot rust te komen.

Benieuwd hoe deze gietvloer in uw woning tot uiting zou komen? Kom langs bij onze showroom en ontvang een aantal samples van uw favoriete gietvloeren. U kunt ook online een vrijblijvende offerte opvragen.