Gietvloer in een nieuwbouwwoning: wederom hebben we een gietvloer in Diemen aangebracht. Dit keer in een prachtige nieuwbouwwoning in de wijk Plantage de Sniep. De bewoners hebben gekozen voor een PU gietvloer Green Line in de solo kleur ‘Earth Grey’.

Gietvloer in een nieuwbouwwoning

We hebben in de gehele woning de gietvloer aangebracht, inclusief de badkamer. In totaal op wel 183 vierkante meter. We zijn erg blij met het resultaat en zo ook de bewoners! De grijze gietvloer vormt een mooie basis van het moderne interieur. Grijs is de meest populaire kleur voor gietvloeren. Grijs is dan ook tijdloos en past bij bijna alle andere kleuren. Daarnaast is grijs ook praktisch, want je ziet vuil er minder snel op.

Een gietvloer in de badkamer

Wist u dat een gietvloer ook geschikt is voor in de badkamer? Zelfs in een inloopdouche kan een gietvloer geplaatst worden. Dat hebben we ook in deze woning gedaan. Het staat erg harmonieus dat de vloer overal in de woning hetzelfde is. Een PU gietvloer Green Line is zeer geschikt voor in de badkamer omdat de vloer vochtwerend is. Daarnaast is de gietvloer volledig naadloos, waardoor vuil niet ophoopt in kiertjes en omdat de vloer volledig recht is blijft ook water er niet op staan. Het is een erg hygiënische vloer.

“We zijn zeer tevreden over het team van Gietvloer.net. De aanleg van de gietvloer en de gehele begeleiding tijdens het proces is uitstekend uitgevoerd. De PU gietvloer Green Line is erg comfortabel en hygiënisch.”

Een modern interieur

De nieuwbouwwoning heeft een prachtig modern interieur. De PU gietvloer Green Line staat schitterend bij de rest van de inrichting van de woning. Er is gekozen voor veel wit wat wordt afgewisseld met grijs en hout. De woning is praktisch en stijlvol ingericht. Vooral alle inbouwkasten vallen op, waarin onder andere beelden en kookboeken tentoon gesteld worden. Het hoge plafond en de mooie loopbrug zijn andere opvallende elementen van deze moderne woning.

Een gietvloer in bij u thuis

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer bij u thuis? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van een gietvloer. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!