In deze woning in Almere hebben we alweer een tijd geleden een betonlook gietvloer aangebracht. Hij kwam weer onder onze aandacht, doordat de bewoonster van de woning ons regelmatig tagt op Instagram. Dus we zijn nog een keertje bij ze langs geweest. Het is goed om te zien dat de vloer er nog steeds erg mooi uitziet! De gietvloer vormt er een mooie basis van het schitterende interieur.

Nog steeds tevreden met de gietvloer

Wij hebben de PU Gietvloer Green Line in 2016 in deze woning aangebracht. De bewoners zijn nog altijd erg tevreden over de gietvloer. Ze wonen in een bungalow, een woning met maar één verdieping. Daarom hebben ze voor een gietvloer gekozen, een vloer die volledig naadloos is en letterlijk tot in elk hoekje doorloopt. Er zijn ook andere mensen die in de straat wonen die ook een gietvloer hebben. Na een bezoek aan onze showroom wisten ze zeker dat ook zij een gietvloer wilden.

We zijn nog steeds erg tevreden over de vloer. Gietvloer.net heeft echt vakwerk geleverd. Dat we bij het aanbrengproces aanwezig konden zijn was voor ons ook een pluspunt.

Een betonlook gietvloer

De bewoners hebben gekozen voor een gietvloer in de tint ‘Chique’, een grijstint. Het betonlook effect zorgt ervoor dat de vloer meer op een betonnen vloer lijkt. Om een betonlook effect te creëren mixen we twee tinten, waardoor er lichte kleurverschillen in de vloer te zien zijn. Dit maakt de vloer iets levendiger. Om de bewoonster te quoten: “Door de betonlook heeft de vloer niet het gymzaal effect”.

Een schitterend interieur

De woning is schitterend ingericht. Er zijn vooral moderne meubels gebruikt. Het vloerkleed onder de eettafel breekt mooi met de strakke gietvloer en de vele planten zorgen voor een gezellige sfeer. Er zijn veel grote ramen wat de woning erg licht maakt. Het betonlook effect komt mooi uit in de lichtinval.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloeren in heel Nederland.