Deze nieuwbouwwoning staat in een pittoresk dorpje in Noord-Holland. De bewoners hebben gekozen voor een betonlook gietvloer in de tint ‘Silika’. Dit is een lichte grijstint. De PU Gietvloer Green Line ligt zowel in de woonkamer als in de open keuken. In totaal op 53 vierkante meter.

Waarom een gietvloer?

De bewoners hebben voor een gietvloer gekozen omdat ze het weer eens wat anders vinden dan andere vloeren. Een houten vloer viel af voor hen, tegels vinden ze niet mooi en pvc al helemaal niet. Ze waarderen de neutrale uitstraling van de gietvloer. Ook als ze over een tijdje het interieur willen veranderen blijft de gietvloer een goede basis. Qua kleur wilden ze ook een neutrale kleur die overal bijpast. Dan is grijs een erg slimme keuze. Grijs is tijdloos en past mooi bij alle kleuren.

We zijn erg tevreden over de gietvloer en over de service van Gietvloer.net. In de showroom zijn we erg goed geholpen en hebben we de verschillende opties kunnen bekijken. Alles is goed aan ons uitgelegd zodat we een goede keuze hebben kunnen maken.

Een hip interieur

De nieuwbouwwoning is hip ingericht met meubels volgens de laatste trends. Zoals de robuuste houten tafel met een mix van stoelen, de leren bank en het vervaagde Perzische tapijt. Dit tapijt vormt een mooi contrast met de strakke grijze PU Gietvloer Green Line.

Een gietvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!