Een eigen huis bouwen

Een eigen huis bouwen, misschien wel de droom van iedereen. Onze klant vond het dan ook ontzettend leuk om dit immense project op te pakken. Ze waren erg betrokken vanaf het begin en vonden het belangrijk dat hun ideeën goed werden omgevormd naar de werkelijkheid. We hebben bij dit project zowel de vloer als de muren in de badkamer gedaan.

70m² Natural Wall

Niet alleen de vloer van de badkamer werd uitgezocht, maar ook de muren. Hierbij kozen ze voor de Natural Wall van Beton Cire. Ze wilden liever geen tegels meer, waardoor de Natural Wall de ideale oplossing was. Het zorgt voor een strakke afwerking met een moderne uitstraling. Wanden van Beton Cire zijn ideaal, omdat u geen last meer heeft van achterblijvend vuil in voegen. Hierdoor zijn de wanden nu zo goed als onderhoudsvriendelijk.

210m² PU Gietvloer Green Line

Voor een gedeelte van de woonkamer en de volledige keuken kozen ze voor een gietvloer. De klant had eerst hier en daar inspiratie opgedaan om tot hun keuze te komen. Belangrijk was dat de vloer zou gaan passen bij het zitgedeelte, waar een houten vloer met visgraatmotief is gelegd. Het resultaat is prachtig. Doordat de klant al een aantal voorbeelden had gezien van deze combinatie, wisten we zeker dat het resultaat naar wens zou zijn.

Zwarte accenten

Er is vooraf gekeken naar het volledige kleurenschema van de verschillende ruimtes. In zowel de living als de keuken zijn zwarte accenten gelegd, die terug te zien zijn in de schuifdeuren, de barkrukken en de kozijnen binnenshuis. Deze accenten maken het totale plaatje tot een geheel, doordat ze in verschillende ruimtes terugkomen. De gietvloer heeft een zachte, warme kleur en trekt de aandacht niet weg van de rest van het interieur.

Het was erg leuk om zelf een huis te bouwen en te zien hoe onze ideeën werkelijkheid werden.

Geïnspireerd?

Kom langs bij onze showroom in Amsterdam, dan kijken we samen hoe we uw ideeën, kleurschema’s en wensen tot een geheel kunnen maken. Benieuwd wat een gietvloer of Beton Cire muren voor u zouden kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.