Nadat ze een van onze gietvloeren bij vrienden hadden gezien, kregen de bewoners van deze woning ook interesse in een gietvloer. Ze hebben gekozen voor een PU Gietvloer Green Line in de betonlook tint ‘Chique‘. Wij hebben de gietvloer in totaal op 190 vierkante meter aangebracht.

Voor de tweede keer een gietvloer

In de vorige woning hadden de bewoners van deze woning in Oegstgeest ook een gietvloer liggen. Deze was echter alweer dertien jaar geleden geplaatst en inmiddels hebben gietvloeren een hogere standaard. De eerdere vloer was een gietvloer op basis van de kunststof epoxy, terwijl deze nieuwe gietvloer op basis van polyurethaan gemaakt is. Hierdoor is de gietvloer flexibeler, waardoor hij comfortabel aanvoelt, niet zal scheuren bij temperatuurwisselingen en goed te combineren is met vloerverwarming. Ze waren al blij met het gebruiksgemak van de eerdere gietvloer, maar met de nieuwe gietvloer zijn ze helemaal tevreden!

We zijn heel tevreden over onze nieuwe vloer en over de service van Gietvloer.net. De showroom is erg prettig en we zijn er heel goed geholpen.

Een lichte woning

De betonlook tint ‘Chique‘ is een lichte grijstint, die schitterend staat in deze verder ook lichte woning. Er zijn veel ramen waar licht door naar binnenkomt en de witte vloeren versterken dit effect. Qua kleuren zijn er vooral wit, lichtgrijs en pasteltinten gebruikt. Al dit samen maakt de woning heel licht en rustig. De prachtige suède fauteuil in de woonkamer heeft een donkerdere blauwe kleur, wat een mooi contrast is met de zachte kleuren. Ook de badkamer is licht van kleur. De rauwe beton cire muur staat goed bij de gietvloer. De gietvloer loopt hier naadloos over in de inloopdouche.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer heeft veel voordelen. De bewoners van deze woning hebben voor een gietvloer gekozen om zijn unieke uitstraling en omdat een gietvloer erg praktisch is. Omdat een gietvloer volledig naadloos wordt aangebracht is hij erg makkelijk schoon te maken. Vocht trekt ook niet de vloer in. Maar een gietvloer heeft nog andere voordelen. Zo is de vloer te combineren met vloerverwarming, voelt hij comfortabel aan en gaat een gietvloer wel tientallen jaren mee.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de verschillende mogelijkheden. U kunt ook eerst online een vrijblijvende offerte aanvragen. Gietvloer.net levert gietvloeren in heel Nederland.