Nieuwbouw appartementen in Amsterdam-Oost

Wonen op het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied in Amsterdam: het kan in Cruquiuswerf. Relaxt wonen in een van de 12 appartementengebouwen die Cruquiuswerf rijk is.

Woont u al in Cruquiuswerf of gaat u binnenkort naar dit industriële eiland verhuizen? Profiteer dan van korting op een gietvloer van Gietvloer.net. Hierbij geldt: hoe groter het oppervlak, hoe hoger uw korting.

Toplocatie

Wonen in Cruquiuswerf betekent wonen binnen de ring van Amsterdam. Zo bent u al binnen 10 minuten met de fiets in hartje centrum. Geniet van rust in uw woning en zoek de drukte op wanneer u daar behoefte aan heeft. Welkom in Cruquiuswerf!

Schitterend uitzicht

De appartementen van Cruquiuswerf zijn geplaatst in waaiervorm. Zo kijkt u vanuit bijna elk appartement uit op de kade en het water. 100% genieten.

Profiteer van projectkorting op een gietvloer

Kiest u een gietvloer uit voor uw nieuwe woning voor dit unieke woonproject in Amsterdam-Oost, dan bieden wij u een projectkorting aan. Nemen uw buren ook een gietvloer af? Dan stapelt de korting zich op. Het maakt niet uit of u en uw buren verschillende gietvloeren afnemen. Dat u korting ontvangt – en uw buren ook – staat vast.

Advies in onze showroom

Wilt u meer weten over deze projectkorting of wilt u een gietvloer in het echt bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Amsterdam. Als u vooraf meer wilt weten over de gietvloer prijs, vraag dan eerst een vrijblijvende offerte aan.