Nabij Amsterdam en ’t Gooi wordt een groen nieuwbouwwoongebied gebouwd. In totaal realiseert men, gefaseerd, 2.900 mooie woningen. Weespersluis ligt op 10 treinminuten van Amsterdam en heeft daarmee een uitstekende bereikbaarheid. Tijdens de bouw wordt een waterverbinding aangelegd met de Vecht, dus ook voor boottochten is dit de ideale woonlocatie.

Bent u een van de gelukkige woningeigenaren in het nieuwe Weespersluis? Kies voor een gietvloer van Gietvloer.net en profiteer van een riante projectkorting: hoe meer meters u afneemt, des te lager de totaalprijs!

Een gebied waar water en groen voorop staan

Slechts een derde van Weespersluis wordt bebouwd. Dit betekent dat er meer natuur en water is dan woningen. Een groot deel van de woningen is direct gelegen aan een van de vele grachtjes, singels of de waterplas. Natuurlijk is er ruimte (en de mogelijkheid) om uw eigen bootje of sloep aan te leggen. Informeer bij de gemeente welke voorwaarden hiervoor gelden.

Verder vindt u in dit prachtige woongebied een landschapspark en drie stadsparken. In de directe omgeving liggen bovendien een recreatiepark en een landschap met ruigtes. Kortom: of u nu graag wandelt of vaart, er is voor ieder wat wils in Weespersluis.

Onderwijsvoorzieningen

Ook voor kinderen en jongeren zijn er meer dan genoeg voorzieningen. Zo krijgt het woongebied een eigen Brede School, een kinderdagverblijf, een BSO en eigen sporthal. De school en sporthal openen in maart 2021 de deuren. De andere voorzieningen laten nog even op zich wachten, maar er zijn in de tussentijd uitstekende alternatieven in de buurt.

Korting op een gietvloer

Gietvloer.net geeft u – en uw buren – een mooie korting op grote projecten. Dit betekent dat wanneer u met meerdere bewoners een gietvloer door ons laat leggen, we u daarvoor bedanken in de vorm van een riante korting. U kunt natuurlijk wel nog steeds uw eigen gietvloer kiezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor een persoonlijk gesprek, al dan niet in onze showroom.