Bouw Westend van start gegaan

Het prachtige Westend is zeer centrale plek nabij Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Gelegen aan het water kunt u ook met de boot er lekker op uit. In Roelofarendsveen vindt u bovendien alles wat nodig is voor prettig wonen: een gezellig centrum, winkels en horecagelegenheden, scholen en een mooi aanbod aan culturele hoogstandjes.

Heeft u een woning in Westend gekocht en wilt u een nieuwe vloer laten plaatsen voor u de meubels erin plaatst? De specialisten van Gietvloer.net helpen u graag met het volledig personaliseren van een prachtige en praktische gietvloer!

Drie eilanden, centraal gelegen

Westend bestaat uit drie eilanden: Westereiland, Middeleiland en Oostereiland. Alle woningtypen zijn momenteel verkocht en dat betekent dat de bouw in volle gang is. Roelofarendsveen biedt ruime mogelijkheden voor iedereen die houdt van fietsen, wandelen en varen. Voor de booteigenaren is er zelfs een eigen ligplaats in de buurt. Alle drie de eilanden zijn zeer centraal gelegen en bieden ruime mogelijkheden en voorzieningen. In 20 minuten bent u in Leiden, Den Haag of Amsterdam en kan het uitstapje beginnen. Deze woningtypen moeten gezinnen aantrekken en zo het gebied nieuw leven in blazen.

Gietvloer met mooie korting

Een gietvloer is een uitstekende keuze wanneer u nog geen meubels heeft om te verplaatsen. Daarom wordt bij nieuwbouwprojecten vaak gekozen voor een gietvloer. We kunnen hem volledig aan uw wensen en eisen personaliseren en wanneer u kiest voor een grotere oppervlakte, krijgt u een mooie korting op de offerteprijs. Deze korting geldt ook wanneer u samen met uw (in)directe buren kiest voor een gietvloer.

Vrijblijvend aanbod

Wilt u een scherp en vooral vrijblijvend prijsaanbod ontvangen? Vraag dan een offerte aan. Voor vragen over alle facetten van een gietvloer kunt u contact met ons opnemen. We staan klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.