Doorlopend & naadloos

In deze unieke woning te Utrecht hebben we een PU Gietvloer aangebracht over maar liefst 200 m². De vloer is doorlopend over de gehele woning gelegd. Dit in combinatie met het unieke interieurdesign maakt het huis tot één geheel. De klant was niet bang om te spelen met kleur en zocht daarbij een zachte, neutrale achtergrondkleur voor op de vloer.

Zachte aardetinten

Aardetinten zijn helemaal in. Met aardetinten bedoelen we de kleurtinten tussen roze, grijs en bruin. Op de foto’s is te zien dat deze kleuren met name terugkomen in de bank, de vloer en de keuken. Het was een gewaagde stap, die voortreffelijk heeft uitgepakt. Door wat scherpere accentkleuren toe te voegen, heeft het interieur een eigenwijze uitstraling gekregen. De belangrijkste accentkleuren zijn: donkercyaan, koper, goud en zwart.

Grote raampartijen

De royale lichtinval zorgt ervoor dat de woning al voldoende kan ademen. Door voor een effen gietvloer te kiezen, behoudt de woning deze rust. Bij een gietvloer kunt u zelf kiezen in welke mate u een rustig of druk interieur wenst. Dit in vergelijking met een houten of pvc vloer, waar al een patroon in is verwerkt.

Welke kleur past bij u?

In dit voorbeeld hebben we de kleur Betonlook Zirkoon aangebracht. Onze PU Gietvloer is beschikbaar in meer dan 3.000 verschillende RAL- en NCS-kleuren. We begrijpen dat het moeilijk is om hier de juiste kleur uit te kiezen. Bekijk daarom ook eens onze andere projecten om inspiratie op te doen. Gewenste kleur gevonden? Vraag een vrijblijvende offerte op. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam.