80 m² Betonlook Lood

We hebben in deze nieuwbouwwoning op de begane grond – zo’n 80 vierkante meter – een nieuwe gietvloer aangebracht met een betonlook. Voordeel van een gietvloer met een betonlook, is dat deze een zeer natuurlijke uitstraling heeft. Daarnaast kunt u zelf kiezen wat de uiteindelijke kleur moet worden. Er is keuze uit alle RAL-kleuren. In deze woning hebben we de kleur Lood aangebracht.

Breng kleur tot leven

De klant heeft hierbij een goede overweging gemaakt, kijkend naar het volledige kleurenpalet van de begane grond. Op de foto’s is te zien dat er is gekozen voor de zachte basistinten grijs en wit. Tegen de achtergrond van deze tinten zijn wat scherpere kleuren geaccentueerd in oranje en zwart. Deze accentkleuren poppen tegen de lichte achtergrond. Dit geeft de ruimte een speels uiterlijk. Vooral de kunststukken en de planten komen hierdoor goed tot hun recht.

Benieuwd welke kleur bij uw interieur past? We kijken graag met u mee. Vanwege onze jarenlange ervaring in het leggen van gietvloeren, in een reeks aan interieurdesigns, kunnen we u goed adviseren, zodat ook u de juiste stijl en sfeer creëert in uw living.

Hout & marmer

In deze nieuwbouwwoning is er gebruik gemaakt van de verschillende materialen. Hierdoor heeft de woning een eigen uitstraling. De volgende materialen zijn prachtig met elkaar gecombineerd: de betonlook, licht hout, marmer en plantgroen.  Sommige mensen denken dat een gietvloer saai of koud is, maar niets is minder waar en dat toont zich op de foto’s. Een gietvloer voelt juist zacht aan en is licht elastisch.

Een kindvriendelijke vloer

Heeft u (jonge) kinderen? Een gietvloer is een zeer kindvriendelijke vloer, vanwege zijn waterbestendige eigenschappen. Daarnaast is de vloer slijt- en krasvast. Is er wat gemorst, dan ruimt u het zo op. Een gietvloer is volledig naadloos, waardoor er geen kruimels of vuil tussen of achter kan blijven hangen. Jonge kinderen kunnen veilig over de grond kruipen of op de grond spelen. Vanwege het duurzame karakter van een gietvloer, kunt u er een leven lang van genieten.

Vraag een vrijblijvende offerte op

Benieuwd welke gietvloer het best bij uw kleurenpalet past? Vraag een vrijblijvende offerte op of neem contact met ons op, dan beantwoorden we al uw vragen.