De Houthaven

Nieuwbouwproject de Houthaven is ideaal gelegen, op maar 10 minuten van het bruisende stadshart van Amsterdam af. Een plek met geschiedenis, waar ooit vrachtschepen vanuit heel Europa aanmeerden en hun lading losten. Deze heerlijke plek die zowel via land als het water fantastisch bereikbaar is, ondergaat nu een behoorlijke metamorfose.

Pier2: Amsterdams pareltje

De wijk de Houthaven bestaat uit drie verschillende delen: Baken, En Bloc en Pier2. Pier2 bestaat uit een lange pier in het water. Het kenmerkt zich door de prachtige uitzichten vanuit de nieuwbouwwoningen en de mogelijkheid om een eigen aanlegsteiger aan te bouwen. In de zomer stapt u vanuit uw achtertuin zo de boot in, om over de mooie grachten van Amsterdam te varen.

Pier2 bestaat uit zo’n 130 eengezinswoningen van 4 of 5 verdiepingen hoog. Iedere woning is daardoor verzekerd van een bijzonder uitzicht over de Houthaven of ’t IJ.

Fase 4 in de verkoop

Inmiddels zijn Fase 1 t/m 3 volledig verkocht. De verkoop van de eerste fase ging in november 2015 van start. Bij iedere fase was er al snel een trend te zien: Pier2 is een gewilde wijk. Terwijl Fase 3 nog in aanbouw is, is Fase 4 inmiddels al in de verkoop gegaan.

Ontvang burenkorting bij Gietvloer.net

Veel bewoners van nieuwbouwwoningen kiezen tegenwoordig voor een gietvloer. Dit komt door de moderne en strakke uitstraling die een gietvloer heeft, maar ook de vele voordelige eigenschappen: de vloer is volledig kras- en slijtvast. U hoeft u dus niet druk te maken om uw nieuwe vloer te beschadigen, want deze kan behoorlijk wat hebben.

De vloer is ideaal te combineren met vloerverwarming. Nog fijner is dat de vloer volledig doorgelegd kan worden over één verdieping – zelfs de badkamer! Wanneer u ’s ochtends uit uw bed stapt, raken uw voeten de aangenaam warme vloer aan en loopt u verwarmd van de slaapkamer naar de badkamer.

Een duurzaam karakter

De Houthaven wordt een 100% klimaatneutrale wijk. Deze groene trend zien we door heel Nederland terugkomen. Dit kan ook een belangrijke motivatie zijn om voor een gietvloer te kiezen. Gietvloeren gaan een leven lang mee, omdat hij zeer bestendig en onderhoudsarm is – ook heel fijn voor kinderen. De productie vanuit onze fabriek is tevens CO2-neutraal.

Ja, ik wil meer informatie ontvangen

Benieuwd wat een gietvloer voor uw nieuwbouwwoning kost? U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen. Zijn uw buren ook geïnteresseerd? Geef dit op, dan doen we u een passend voorstel.