Een wijk vol innovatie & inspiratie

Tussen Almere en Zeewolde is het woongebied Oosterwold opgezet: een project waarbij de bewoners hun eigen huizen bouwen, maar ook voor de algemene voorzieningen verantwoordelijk zijn. Het gebied bestond voorheen bijna volledig uit landbouwgrond. De overheid heeft enkel de hoofdlijnen uitgezet en laat de verdere invulling aan de bewoners over.

Een vloer in lijn met de visie op duurzaamheid

Binnen dit innovatieve project hebben we een gietvloer aangebracht in een zelfbouw woning. De bewoners zetten binnen dit gebied niet zomaar een project op, maar krijgen ook de mogelijkheid om hun eigen Utopia op te bouwen. Vanuit deze visie zijn energieneutrale en duurzame woningen van groot belang. Onze gietvloeren sluiten hier mooi op aan, door de bestendige, kleur- en krasvaste eigenschappen.

Solo Balanced Spa

Met bloed, zweet en tranen is Oosterwold gerealiseerd en het resultaat is tot nu toe al fantastisch. De realisatie is nog niet voltooid, maar de bewoners genieten al van hun bijzondere woningen. In deze nieuwbouwwoning zijn veel grote raampartijen geplaatst, die de vloer helemaal tot zijn recht laten komen. Er is gekozen voor een lichte vloer, om het lichte en ruimtelijke gevoel te benadrukken. De woning heeft een zeer serene sfeer, die in de toekomst het prachtige landschap buitenshuis zal omlijsten.

PU Gietvloer Green Line in uw nieuwbouwwoning

Benieuwd welke soort gietvloer het best bij uw nieuwe interieur past? Mogelijk bent u ook op zoek naar een vloer met een duurzame kwaliteit. Kijk eens rond binnen ons assortiment en ontdek zelf de verschillende gietvloeren. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsopgaaf voor uw woning of bedrijf.