Houten wanden

Voor onze klant in Almere, hebben we een PU Gietvloer Greenline mogen leggen. Deze nieuwbouwwoning is gesitueerd in een groene omgeving, waaruit het interieur zijn inspiratie heeft opgedaan. Het bijzondere aan deze woning zijn de onbewerkte houten wanden en plafonds. Dit geeft de woning direct een warme, natuurlijke uitstraling. Van hieruit ging de klant op zoek naar een bijpassende vloer.

Unieke wijk

De woning is gevestigd in een zeer unieke wijk, waar verschillende architectonische vormen samenkomen. Er staan knusse woningen tot royale villa’s. Dit unieke karakter is doorgetrokken naar het interieur. Dit is direct te zien aan de houten wanden en plafonds.

Uitzicht op het bos

De woning heeft een grote open raampartij, waardoor de bewoners altijd het wild in de gaten kunnen houden. Ze hebben al herten, vossen en uilen voorbij zien komen. In lijn met dit uitzicht kozen ze voor een rustige vloer, in een natuurlijke kleur.

Solo Balanced Spa

Deze kleur is zacht, warm en rustig. De vorige woning had een zeer donker laminaat, daarom wilde de klant nu eens voor licht gaan. Omdat de muren al van hout waren, was een houten vloer geen optie. Marmoleum deed hen te veel denken aan een school en tegels vonden ze niet mooi. Een gietvloer was de ideale oplossing, ook omdat zij zelf een kleur uit konden kiezen. Uiteindelijk is het volledige huis met natuurlijke kleuren hout, bruin en groen ingericht.

120m² PU Gietvloer Greenline

De vloer is door de gehele woning doorgelegd, tot en met de badkamer. Op de foto’s is te zien hoe de vloer zowel bij het woongedeelte, als de keuken, de eethoek en de badkamer past. Vooral in de laatste ruimte zijn de royale inloopdouche en het prachtige vrijstaande bad tot hun recht gekomen.

Kom langs bij onze showroom

Mogelijk staat deze PU Gietvloer Greenline ook prachtig in uw woning of bedrijfspand. Kom langs bij onze showroom, om te ontdekken welke vloeren en kleuren wij nog meer aanbieden. Het is ook mogelijk om online een vrijblijvende offerte op te vragen.