Gietvloer.net als leverancier voor gietvloeren voor CPO Science Park

Er is gestart met de bouw van het CPO Science Park op een toplocatie in Amsterdam-Oost. Naar verwachting is het appartementencomplex met zestien appartementen aan het einde van 2018 gereed. Dat is het moment dat de nieuwe bewoners die het initiatief voor de bouw van CPO Science Park hebben ontwikkeld het eigen appartement betrekken. Aan de vier zijden van het appartementencomplex is er sprake van vergezichten. Elk appartement heeft een balkon die extra diep is. De balkons zijn van een tussenruimte voorzien om de beneden gelegen appartementen eveneens van een optimale lichtinval te voorzien. Het unieke buurtinitiatief legt de basis voor een bijzonder woonavontuur. Lees hier meer over Gietvloer.net als leverancier voor gietvloeren.

Gietvloer.net als leverancier voor gietvloeren

Gietvloer.net als leverancier voor gietvloeren

Het woonavontuur betreft niet alleen de wijze waarop de nieuwbouw tot stand komt of de originele architectuur. Het woonavontuur kan namelijk eveneens in het appartement zelf vorm krijgen en op basis van individuele wensen gerealiseerd worden. Gietvloer.net is hiervoor de specialist, waar buren individueel of gezamenlijk met het voordeel van een burenkorting de gelegenheid krijgen een unieke gietvloer te laten samenstellen. Gietvloer.net is rijk aan ervaring als het gaat om het aanbrengen van allerlei soorten gietvloeren in nieuwbouwappartementen. Bijvoorbeeld als het gaat om designbetonvloeren, maar ook ten aanzien van de realisatie van woonbeton en betonlook vloeren. Een burenkorting is van toepassing op het moment dat er meerdere nieuwe bewoners zijn die bij Gietvloer.net gezamenlijk de keuze maken voor een van de prachtige en originele gietvloeren.

Gietvloer.net als leverancier voor gietvloeren

Gietvloeren bieden veel gemak en comfort in nieuwbouwappartementen. De vloer is volledig naadloos en biedt een prima geluiddemping. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om een extra geluiddempende gietvloer te realiseren. Voor wat betreft de kleur en het design zijn er vele opties die uiteraard afhankelijk zijn van het type gietvloer waar de voorkeur naar uitgaat. De vloeren zijn overigens perfect voor een comfortabele combinatie met vloerverwarming, maar ook zonder het vloerverwarmingssysteem vormen de gietvloeren al de basis voor optimaal comfort. Het is mogelijk om bij het samenstellen van de gietvloer rekening te houden met bijvoorbeeld de stijl en kleuren die in het appartement gerealiseerd worden. Bovendien biedt Gietvloer.net trajectbegeleiding en is het mogelijk de vloer aan te brengen voordat het appartement wordt betrokken.