Eerste gietvloer

In deze Amsterdamse nieuwbouwwoning mochten we een gietvloer aanbrengen. Het gezin had nog nooit eerder een gietvloer gehad, maar wilde er wel altijd een hebben. Na diverse showrooms te hebben bezocht kwam de klant uiteindelijk via de buurman bij ons terecht.

Design betonvloer met natuurlijke look en feel

Toen de klant onze showroom binnenstapte was hij nog niet direct overtuigd. De vloeren op onze begane grond vond hij erg lijken op vloeren die hij bij eerder bezochte partijen had gezien. Dit voldeed nog niet helemaal aan zijn wensen. Totdat hij op de 1e verdieping de Design Betonvloer PURE ontdekte. De vloer laat zich het best omschrijven als robuust, natuurlijk en stoer. Een aanwinst in elke woning.

“De natuurlijke uitstraling en het robuuste karakter van de vloer vinden we geweldig. We hebben eindelijk een vloer gevonden waar we 100% tevreden mee zijn.”

Niet zomaar een vloer

De klant wilde altijd al een gietvloer hebben, maar niet zomaar een gietvloer. Het moest vooral geen ziekenhuisvloer zijn. En de vloer moest niet te strak ogen. Een beton gietvloer is daarom de ideale vloer. Wel strak, maar vooral robuust. Ook qua feel. Het resultaat mag er wezen: de Design Beton PURE in de kleur Storm maakt van de 93 m2 een schitterend geheel.

Burenkorting

Het gezin deed er verstandig aan om te overleggen met de nieuwe buren. Wat bleek: iedereen uit het nieuwbouwproject wilde ook een gietvloer. Zo profiteerde zij van onze burenkorting. Het voordeel is namelijk dat hoe meer buren meedoen, hoe hoger de korting. Dezelfde schitterende nieuwe gietvloer, voor een veel lagere prijs.

Bezoek onze showroom

Ook benieuwd of u de vloer van uw dromen zult vinden? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom. Mocht u benieuwd zijn naar het kostenplaatje, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.