Een gietvloer als onderdeel van een modern interieur. In deze nieuwbouwwoning in Woerden hebben we twee gietvloeren geplaatst. Beide gietvloeren vormen er nu een mooie basis van het moderne interieur. In totaal hebben we 185 vierkante meter aan gietvloer aangebracht.

Een luxe vloer

Een gietvloer is een schitterende volledig naadloze vloer met een luxe uitstraling. Bij ons heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kleuren. Zo kunt u altijd de kleur kiezen die bij uw smaak past. De bewoners van deze woning hebben gekozen voor de betonlook tint ‘Chique’, een bruin-grijze kleur. Op de bovenverdiepingen ligt nu een gietvloer in de solo tint ‘Steel’.

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer heeft erg veel voordelen. Naast dat een gietvloer erg mooi is, is de vloer ook heel praktisch. Omdat een gietvloer volledig naadloos is trekt de vloer nauwelijks vuil aan. Want stof en vuil kan niet in kieren of gaten blijven zitten en vocht kan ook niet in voegen blijven staan. De naadloze vloer is dan ook makkelijk schoon te maken. Maar naast dat een gietvloer erg hygiënisch is, is de vloer ook erg sterk en duurzaam en toch ook comfortabel.

Een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer is zeer geschikt voor in de badkamer. Ook in deze woning hebben de bewoners gekozen voor een gietvloer in de badkamer. De badkamer is verder volledig wit en minimalistisch ingericht. De gietvloer loopt zelfs door tot in de inloopdouche. Het resultaat is schitterend!

Een gietvloer als onderdeel van een modern interieur

Ook de rest van de woning is erg mooi ingericht. Je kan goed zien dat er over de inrichting is nagedacht. In de woonkamer is voor de rustige kleuren oudgroen en oudroze gekozen. Twee kleuren die mooi bij elkaar passen. Verder zijn de muren wit geverfd. Zo ook in de keuken, waar voor een wit en strak keukenblok is gekozen. Het keukenblok en de eettafel van steigerhout zijn stoer en robuust, wat een leuk contrast geeft.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer ook mooi zou staat bij u thuis? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we graag alle mo-gelijkheden met u. Of vraag eerst online een vrijblijvende offerte aan.