In een woning in Oudekerk aan de Amstel hebben we een naadloze PU Gietvloer Green Line geplaatst. Deze prachtige lichte gietvloer staat erg mooi bij de rest van het moderne interieur.

Een naadloze gietvloer

Een PU Gietvloer Green Line is volledig vlak en naadloos. Dit heeft een heel rustig effect. De vloer loopt ook naadloos door in verschillende ruimte’s, wat de ruimtes mooi optisch verbindt. Omdat een gietvloer naadloos is, is de vloer ook erg hygiënisch. Een prachtige vloer met veel praktische voordelen.

Een gietvloer als onderdeel van een modern interieur

De bewoners van deze woning in Oudekerk aan de Amstel hebben de woning schitterend ingericht. Er is gekozen voor veel wit, wat een heel rustig uiterlijk heeft. Daarnaast zien we vooral zwarte en rode elementen. En de prachtige zwarte vleugel steelt de show!

Het is een feestje iedere keer als ik binnenkom! De kleur is geweldig. Vrienden twijfelden of de kleur niet te licht was, maar we zijn erg tevreden met het resultaat. De gietvloer is heerlijk warm in combinatie met de vloerverwarming en met het rubber comfort systeem lopen wij alleen nog maar op sokken.

Een gietvloer met een rubber comfort systeem

De gietvloer hebben we aangebracht in de tint Solo Breeze. In totaal op ruim 150 vierkante meter. Onder de vloer op de begane grond hebben we ons rubber comfort systeem geplaatst. Het rubber comfort systeem heeft meerdere voordelen. Zo zorgt het voor geluidsreductie, is het scheuroverbruggend en maakt het de gietvloer nog comfortabeler. Daarnaast is er onder de gietvloer ook vloerverwarming aangebracht. Een geweldige combinatie voor ultiem comfort.

Een gietvloer bij u thuis

Heeft u interesse in een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse gietvloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en zijn er opties mogelijk. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!