Kindvriendelijke gietvloer

In deze schitterende gezinswoning in Amstelveen kregen we de opdracht om een kindvriendelijke gietvloer te plaatsen. Een vloer die zowel bij een jongens- als meisjeskamer past. De gietvloer moest daarom neutraal van kleur zijn, maar ook stevig, onderhoudsvriendelijk en comfortabel. Wat ook belangrijk was: de vloer moet een moderne uitstraling hebben en jarenlang meegaan.

Gietvloer van polyurethaan

De vloer die we in gedachte hadden, viel ook goed in de smaak bij het gezin. Zelfs zo goed dat zij de gehele eerste en tweede verdieping lieten voorzien van een PU Gietvloer in de kleur Betonlook Papier. Zo mochten we aan de slag met de oppervlakte van maar liefst 245 m2.

“We waren op zoek naar een gietvloer voor kinderkamers. De vloer moest modern, comfortabel en onderhoudsarm zijn. De PU Gietvloer voldeed aan al deze eisen.”

Schitterend resultaat

De gietvloer haalde het beste in de woning naar boven. Elke ruimte kreeg een flinke update en oogde nog strakker dan voorheen. De kinderkamers waren nu compleet. De gietvloer met betonlook sloot ook naadloos aan bij de betonstuc en wandtegels in de badkamer. Nu de woning af is, kan het ontspannen beginnen. En de kinderen vinden het geweldig. Ze spelen het liefst de hele dag op hun nieuwe vloer.

Laat u adviseren in onze showroom

Wil u ook een gietvloer om uw woning compleet te maken? Maak dan online een afspraak en laat u adviseren in onze showroom. We kunnen u ook vooraf informeren over de prijs. Vraag dan hier een vrijblijvende offerte aan.