Een inspirerende plek

Het design gedreven bureau is gevestigd in een oud kathedraal in Utrecht. Deze hotspot heeft aan de buitenzijde nog zijn authentieke uiterlijk behouden, maar is aan de binnenkant een bron voor creativiteit geworden. De inrichting is industrieel, minimaal en ruimtelijk. De missie van het bedrijf moest doorschijnen in de uitstraling van het kantoor: korte lijnen en hoge latten. De foto’s bewijzen dat dit is gelukt.

De missie van het bedrijf is:

korte lijnen en hoge latten.

Alle koppen bij elkaar

Het voordeel van een design gedreven bureau is dat zij weten wat vormen, kleuren en materialen doen. We wilden dan ook dat de vloer volledig naar wens zou zijn. Iedereen van het hechte team van het bureau dacht mee in de zoektocht naar de ideale vloer. Dit team bestond uit: creatief strategen, designers en projectmanagers. Het moest niet alleen een heerlijke werkplek voor hunzelf worden, maar ook een visitekaartje voor langskomende opdrachtgevers. Een goede eerste indruk is immers goud waard.

Een zachte, lichtgrijze kleur

De kleur Solo Schelp is over zo’n 250m² uitgestrekt. De kleur van de gietvloer loopt door de verschillende kantoren, werkplekken, de keuken en de kantine heen. De naadloze aansluiting geeft het bedrijf een rijke uitstraling. Deze zachte grijstint is goed te combineren met zowel lichthouten meubelen, als de felle kleur oranje. De oranje zithoek spat er helemaal vanaf. Tot slot is deze kleur prachtig in combinatie met zwarte highlights en veel groen.

Innoveren & uitvinden

De kathedraal heeft plafonds van wel 5 meter hoog, waardoor de raampartijen extreem groot zijn. Dit geeft de ruimte veel licht en een ruimtelijke sfeer. De geplaatste werkplekken bestaan uit onbewerkt hout, wat in lijn staat met het streven naar minimalisme. Voor de designers was het belangrijk dat de plek stimuleert om te innoveren. Het resultaat is verbluffend.

Hoe meer meters, hoe meer voordeel

Ook op zoek naar zo’n mooie gietvloer die doorloopt van de ene naar de andere ruimte? Het mooie van een groot kantoor is, dat u profiteert van meer voordeel. Hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe minder u betaalt in verhouding. Vraag een vrijblijvende offerte op voor uw kantoor.