In dit sfeervolle kantoor ligt een grijze gietvloer van Gietvloer.net. Het kantoor is van twee ondernemers die samen de webshop Verbeterhaar runnen. Ze zijn erg blij met de gietvloer.

De voordelen van een gietvloer op kantoor

Een PU gietvloer Green Line is een perfecte kantoorvloer. De vloer ziet er netjes en professioneel uit. Maar naast zijn goede looks heeft de vloer nog meer voordelen. Zo is een gietvloer erg duurzaam en is het niet nodig om na twee jaar de vloer te vervangen. Dit scheelt je tijd en moeite als bedrijf. Daarnaast de vloer hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Wel zo fijn in en ruimte de je met anderen deelt.

Wat een gezellig kantoor

Wat is dit een gezellig kantoor! Vooral het zithoekje is heel sfeervol met een hoekbank, een vloerkleed en verschillende planten. De ondernemers geloven dat er op kantoor naast hard gewerkt ook ontspannen mag worden. Beide ondernemers hebben een groot bureau waar ze fijn kunnen werken. Onder de bureaustoelen is een doorzichtige vloermat geplaatst, die de gietvloer beschermt tegen krassen. Wanneer u een bureaustoel met wieltjes van plastic of van rubber heeft is dit aan te raden om krassen of strepen te voorkomen.

Een grijze gietvloer

De ondernemers hebben gekozen voor onze PU gietvloer Green Line in de tint ‘Platin’, een warme grijstint. In het interieur zijn verder ook de minimalistische tinten zwart, wit en grijs gebruikt. Deze kleuren passen mooi bij elkaar en zijn professioneel.

De gietvloer ligt er erg strak en netjes in. We zijn er erg blij mee!

Een gietvloer bij u op kantoor?

Heeft u interesse in een gietvloer van Gietvloer.net? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we graag alle mogelijkheden met u. Of vraag eerst online een vrijblijvende offerte aan.