Een gietvloer is een geweldige vloer voor thuis, maar ook in kantoren wordt er steeds vaker voor een gietvloer gekozen. Zo ook in dit kantoor in Almere, waar nu een prachtige betonlook gietvloer ligt.

Een nieuwe gietvloer

Het kantoor van dit bedrijf is dit jaar volledig gerenoveerd. Het laten aanbrengen van een nieuwe gietvloer was hier onderdeel van. Wij hebben op wel 530 vierkante meter onze PU Gietvloer Green Line aangebracht. Er is door de klant gekozen voor de tint ‘Titanium’, een grijze betonlook kleur. Bij een betonlook gietvloer worden twee tinten gemixt waardoor de vloer een uitstraling heeft van een betonnen vloer. De grijstint is een mooie tijdloze kleur die makkelijk met andere kleuren gecombineerd kan worden.

De vloer mag er zeker wezen! De gietvloer is erg mooi en makkelijk schoon te houden. Daarnaast zijn we erg tevreden over de communicatie van Gietvloer.net.

De perfecte vloer voor op kantoor

Wist u dat een gietvloer eigenlijk de perfecte vloer is voor op kantoor? Omdat de vloer volledig naadloos is, is de vloer erg hygiënisch. Erg prettig wanneer u met meerdere mensen één ruimte deelt en wanneer u bezoekers over de vloer krijgt. Ook de haren van de kantoorhond van dit bedrijf blijven niet in de vloer achter en zijn makkelijk op te vegen.

Naast hygiënisch is een gietvloer ook duurzaam, waardoor u jaren van de vloer kan genieten. Ook geeft een gietvloer een goede eerste indruk en voelt de vloer comfortabel aan. Het is daarom een perfecte vloer voor in kantoorpanden.

Een naadloze vloer

De gietvloer hebben we op een groot oppervlakte en in verschillende ruimtes aangebracht. Zoals u goed op de foto’s kan zien verloopt de gietvloer naadloos tussen de verschillende ruimtes. Dit zorgt voor een mooie eenheid van het interieur.

Een gietvloer in uw kantoor?

Heeft u interesse in PU Gietvloer Green Line voor in uw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier bespreken we graag alle mogelijkheden met u. Of vraag eerst online een vrijblijvende offerte aan.