De Kaapse Hof is een nieuwbouwproject in het centrum van Doorn. In de wijk worden 31 woningen gebouwd, waaronder twee-onder-één-kapwoningen, een vrijstaande woning, bungalows en rijwoningen. Er is inmiddels al met de bouw gestart.

Wonen in Kaapse Hof

Het leuke aan wonen in de Kaapse Hof is dat deze wijk in het midden van de stad Doorn ligt! Zo woont u straks in een prachtige nieuwe woning in de binnenstad. De stijl van de woningen is klassiek, met witte bakstenen, hoge ramen, erkers en grijze puntdaken. Het belooft een gezellige wijk voor gezinnen te worden. De laatste inschrijfmogelijkheid is inmiddels verstreken.

Een gietvloer in uw woning in Kaapse Hof

Bent u een van de gelukkigen die een woning gekocht heeft in de Kaapse Hof? Dan willen wij u een gietvloer aanraden. Een gietvloer past om meerdere reden erg goed bij de woningen in deze nieuwbouwwijk. Zo is een gietvloer een stijlvolle vloer met een mooie designuitstraling. De vloer is volledig naadloos en is in veel kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is een gietvloer ook erg praktisch. De vloer is vochtwerend, hygiënisch en goed te combineren met vloerverwarming. Wanneer u een gietvloer laat aanbrengen dan kunt u er tientallen jaren van genieten. Het is daarom slim om een gietvloer te laten aanbrengen. Wij kunnen deze vaak direct bij de oplevering van de nieuwbouwwoning gereed hebben.

Korting op uw gietvloer

Momenteel loop er bij ons een actie waarbij eigenaars van een woning in Kaapse Hof korting krijgen op een gietvloer. Wij vertellen u hier graag meer over. Neem contact op om meer informatie te ontvangen over deze actie.

Een offerte aanvragen voor een gietvloer

Heeft u interesse in een gietvloer van Gietvloer.net voor in uw woning in Kaapse Hof in Doorn? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren. Hopelijk tot ziens!