Gietvloer.net brengt in het hele land gietvloeren aan. Niet alleen in woningen, maar ook bij bedrijven. Zo komen we op veel bijzondere locaties! Zoals dit grote bedrijfspand van een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van kabels die voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Van gas en oliewinning tot aan zeppelins en van onderzeeërs tot aan groene energie bedrijven. Wij hebben in dit bedrijfspand een gietvloer aangebracht.

Een gietvloer voor de industrie

Wij hebben een groot aanbod aan gietvloeren, waaronder ook gietvloeren geschikt voor de industrie. In deze bedrijfshal hebben we de Gietvloer A300 aangebracht. Dit is een erg sterke gietvloer die ook zwaar belastbaar is. Voor dit bedrijf is dat erg belangrijk, want er wordt gebruik gemaakt van zware machines.

De voordelen van een Gietvloer A300

De Gietvloer A300 heeft veel voordelen. Zo is de vloer goed bestand tegen zware belasting van machine’s en is chemicaliën bestendig. Er kan ook over de vloer gereden worden met zware voertuigen. Daarnaast is de vloer volledig naadloos en daardoor erg hygiënisch. Ook dit is een voordeel voor bedrijven. Ook is de gietvloer erg duurzaam.

De Gietvloer A300 is een uitstekende oplossing voor ons!

Een hygiënische vloer

De klant heeft gekozen voor een gietvloer omdat de betonnen ondervloer die er hiervoor lag niet hygiënisch genoeg was. De vloer was niet goed schoon te maken. De eigenaars van het bedrijf zijn erg blij met de nieuwe gietvloer. Ze hebben gekozen voor de kleur RAL7035. Die heel fris oogt!

Een gietvloer voor uw bedrijf

Heeft u interesse in een gietvloer voor uw bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren diverse gietvloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en zijn er opties mogelijk. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!