In een schitterende en ruime woning in Almere kregen we de opdracht om een gietvloer aan te brengen. De bewoners vonden het belangrijk dat de gietvloer aansloot op het interieur. Maar de vloer moest vooral een gezellige sfeer uitstralen. En dat doet ‘ie!

Gietvoer of PVC?

Voordat ze besloten dat het een gietvloer werd, dachten ze aan een PVC vloer. De voordelen van een PVC vloer waren aantrekkelijk. Toch koos het stel voor een gietvloer. Waarom? Een gietvloer gaat veel langer mee en kan veel meer hebben dan PVC. De investering ligt iets hoger, maar het plezier ook.

“Een gietvloer of PVC vloer? We hebben uiteindelijk een gietvloer gekozen omdat gietvloeren langer meegaan en bestand zijn tegen zware belasting.”

De hele benedenverdieping voorzien van een PU Gietvloer

Het was in eerste instantie de bedoeling om alleen de woonkamer te voorzien van een PU Gietvloer Greenline Betonlook Silika. Na een inspectie in de woning werd besloten om de hele benedenverdieping aan te pakken en een geheel te creëren. Het toilet, de keuken en de hal zijn nu volledig met elkaar verbonden.

Inspiratie opdoen in onze showroom

Bent u toe aan een nieuwe vloer? We laten u graag kennismaken met onze  gietvloeren. Maak een afspraak en kom langs in onze showroom. Voor informatie over de kosten van een gietvloer vraagt u een vrijblijvende offerte aan.