Ook op een vaste trap en in split level woningen staat een gietvloer prachtig. Door de horizontale oppervlakken eenzelfde kleur te geven, creëert u eenheid op meerdere verdiepingen. Deze interieurtrend van kleine trappen stijgt in populariteit en – zoals altijd – past een gietvloer zich uitstekend aan.

Verbinden van ruimtes

Juist door op verschillende verdiepingen eenzelfde kleur gietvloer te leggen, ontstaat eenheid. Het interieur smelt samen met de vloer en zo trekt u uw eigen stijl door het hele pand. Op de foto’s ziet u enkele voorbeelden van hoe een gietvloer de ruimtes laat verbinden en zorgt voor een oogstrelend geheel.

Mix & match

Zoals ook op de foto’s te zien, plaatsen we de gietvloer uitsluitend op horizontale oppervlakken. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om een mooie contrasterende kleur uit te kiezen voor de verticale delen. En juist hierdoor creëren we zo’n speels en karakteristiek effect.

Meer weten?

Benieuwd naar hoe een gietvloer staat op uw vaste trap of in uw split level woning? We laten u graag veel meer zien dan alleen foto’s. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een scherpe prijsopgave.