Een nieuwbouwwoning met een gietvloer

Dit jonge gezin kwam zich oriënteren in onze showroom. Zij kwamen net bij de makelaar vandaan en hadden veel goede verhalen gehoord over gietvloeren. Over enkele maanden zou hun nieuwbouwwoning in Houten opgeleverd worden. Zij lieten zich daarom uitgebreid informeren over onze gezinsvloeren.

Een gietvloer past door het hele huis

Er bestaan weleens misverstanden over gietvloeren. Zo wordt er gedacht dat een gietvloer niet in de keuken of badkamer kan worden gelegd. Dat is echter niet zo. Een gietvloer kan in het hele huis worden aangebracht. Omdat een gietvloer waterdicht is, en gemakkelijk te onderhouden is, is een gietvloer juist geschikt voor de keuken en in de douche. Nadat wij dit vertelden aan het gezin uit Houten waren zij overtuigd: een betonvloer voor beneden en een gietvloer voor boven.

“Een gietvloer is geschikt voor het hele huis. Omdat een gietvloer 100% waterdicht is, kan de vloer dus ook prima geplaatst worden in de badkamer en keuken.”

Beton sluit goed aan bij elk interieur

Op de begane grond wilde zij een stoere en robuuste look. Zij kozen daarom de Beton Gietvloer in de kleur Perfect Grey. Een kleur die ook goed aansluit bij het interieur. Op de eerste en tweede verdieping lieten zij de PU Gietvloer in de kleur Solo Steel aanbrengen. De slaapkamers, werkkamer en badkamer lopen nu naadloos in elkaar over, waardoor er een schitterend ruimtelijk effect ontstaat.

Maak een afspraak

Wilt u zich laten adviseren over welke gietvloer het beste bij u past? Maak een afspraak, dan zien we u binnenkort tegemoet in onze showroom. Meer weten over de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.