Op het schiereiland Cruquius worden meer dan 15 nieuwe woon- en werkcomplexen gerealiseerd die voor ieder wat wils bieden. De tiny lofts zijn er voor de fans van klein en duurzaam wonen, de townhouses bieden voldoende ruimte voor starters en de penthouses hebben een prachtig uitzicht over Amsterdam. Voor de ondernemers biedt Cruquius speciale townhouse workplaces. Dit zijn panden waarbij een woon- en werkgedeelte beide aanwezig is.

Heeft u recent een woning gekocht op Cruquius en bent u nog op zoek naar een goede vloerspecialist? Kies voor een gietvloer van Gietvloer.net en profiteer van een mooie projectkorting.

Van tiny lofts tot penthouses

Er worden verschillende woningen aangeboden. De kleinste zijn de tiny lofts die vanwege hun slimme indeling en dynamisch meubilair voldoende woonruimte bieden aan een tweepersoonshuishouden. De penthouses zijn werkelijk van alle gemakken voorzien en beschikken altijd over een Quooker, inductiekookplaat en oven-magnetroncombi. Alle woningen beschikken over een buitengedeelte in de vorm van een (dak)terras of balkon.

Centrale ligging in Amsterdam

De fijne ligging op Cruquius biedt niet alleen het rustige van een schiereiland, maar ook de bereikbaarheid van Amsterdam Centraal. De woon- werkgebouwen liggen allemaal rond het water, dus een prachtig uitzicht heeft u altijd. Cruquius bruist in de zomer bovendien van speelplezier voor jong en oud.

Korting op uw gietvloer

Wilt u in meerdere kamers een gietvloer laten leggen of zijn uw buren ook geïnteresseerd in een gietvloer? Bij meer vierkante meters profiteert iedereen van een riante korting op de offerteprijs. U bent hierbij natuurlijk nog vrij om zelf een vloer te kiezen.

Vraag een offerte aan om direct een prijsberekening te ontvangen of neem contact op voor een afspraak om de showroom te bezoeken.