Bijzonder stijlvol wonen met gietvloer in Carré van Bloemendaal

Het is bijzonder stijlvol wonen in een nieuwbouwhuis met gietvloer in Carré van Bloemendaal en aangenaam leven in een natuurrijke omgeving. Midden in de natuur aan de rand van De Kennemerduinen is er sprake van een bijzonder nieuwbouwproject. Het idyllische karakter met de rust en ruimte van het wonen in het groen wordt gecombineerd met de nabije gezelligheid en levendigheid in het centrum van Haarlem. Het nieuwbouwproject Carré van Bloemendaal vormt een onderdeel van Park Brederode met een gevarieerd natuurgebied dat de achtertuin vormt. Bossen, meren en duintoppen wisselen elkaar hier af. De kroon op het project is de nieuwbouw aan de duinzijde met magnifieke uitzichten.

nieuwbouw gietvloer

Het is bijzonder stijlvol wonen in Carré van Bloemendaal en in huis is de maatstaf hiervoor net zo hoog te leggen. De indeling van het interieur heeft iedereen in eigen hand met de voorkeur voor een bepaalde stijl en met alle oog voor detail. Op basis van de gewenste stijl is het direct mogelijk om een keuze voor een gietvloer van Gietvloer.net te maken. Gietvloeren staan namelijk garant voor bijzonder stijlvol wonen in een nieuwbouwhuis aan de rand van De Kennemerduinen. Zo fijn en aangenaam als de omgeving buiten is, zo fijn en aangenaam moet het ook in huis zijn. De ideale basis om dat te creëren, is een gietvloer die een fantastisch uiterlijk heeft met een uniek design en zonder naden. Een vloer die fijn comfort biedt en heerlijk aanvoelt als erover gelopen wordt. Een vloer die hygiënisch is en zo eenvoudig in de schoonmaak is dat het zelfs een leuk karweitje wordt.

nieuwbouw gietvloer

Gietvloer in Carré van Bloemendaal

Gietvloeren zijn uniek, maar wel te onderscheiden in verschillende soorten. Gietvloer.net biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om in een nieuwbouwwoning een betonlook vloer, woonbeton of een designbetonvloer aan te brengen. Zo heeft iedere bewoner een eigen unieke keuze met betrekking tot de ideale gietvloer. Die uiteraard verder op maat is af te werken als het gaat om het specifieke design. De professionals van Gietvloer.net gaan graag aan de slag met het geven van gerichte adviezen en met het op deskundige wijze aanbrengen van de gekozen gietvloer. Belangrijk om te weten, is dat er gunstige prijzen gehanteerd worden en dat een korting tot de opties behoort.

gietvloer nieuwbouw