Gietvloer ideaal voor woningen van project Nobelhorst fase 1, veld 9

Nobelhorst is een nieuwbouwproject dat in Almere Hout aan de oostkant van Almere gerealiseerd wordt. Hier ontstaat een compleet nieuwe wijk met allemaal verschillende leuke buurtjes. Er wordt in het nieuwbouwproject ruimte geboden voor woningen, maar ook voor ondernemers die wonen en werken willen combineren. De wijk Nobelhorst komt dan ook tot stand door een initiatief dat genomen is door bewoners en ondernemers. De nieuwe wijk wordt als het ware door de mensen zelf samengesteld. Er is in het originele plan ruimte gemaakt voor slootjes en kanalen met onder meer het Oeverbos en Beverbos erin verwerkt. De verschillende buurtjes in de wijk worden in verschillende fases gebouwd. Bijvoorbeeld Nobelhorst fase 1, veld 9. Lees hier meer over gietvloer ideaal voor woningen:

Gietvloer ideaal voor woningen

Gietvloer ideaal voor woningen

Het leuke van het ontstaan van deze wijk is het initiatief dat door bewoners en ondernemers is getoond. Dat initiatief kan zich eveneens doorzetten als het gaat om de keuze voor een gietvloer in de woning en in het bedrijf. In dat kader is Gietvloer.net bij uitstek de aangewezen specialist die ervaren is in het aanbrengen van gietvloeren in woningen van nieuwbouwprojecten. De bewoners en ondernemers die gezamenlijk het initiatief hebben genomen, kunnen bij het gezamenlijk kiezen voor een gietvloer van een burenkorting profiteren. Dat biedt in financieel opzicht voordeel met betrekking tot de aanschaf van een gietvloer bij Gietvloer.net.

Gietvloer ideaal voor woningen

Overigens wordt met betrekking tot het type gietvloer nog een ruime keuze geboden aan de nieuwe bewoners en ondernemers in het nieuwbouwproject Nobelhorst. Het is namelijk evengoed mogelijk om een voorkeur te hebben voor bijvoorbeeld woonbeton of voor een betonlook vloer. Daarnaast is het eveneens mogelijk om de keuze te laten vallen op een designbetonvloer. Uiteraard in een kleur en afwerking naar keuze, want maatwerk is altijd van toepassing als Gietvloer.net wordt ingeschakeld. Het is een perfecte vloerkeuze om een gietvloer in een nieuwbouwwoning te laten aanbrengen. Een combinatie met vloerverwarming ligt voor de hand en het comfort en gemak is in alle opzichten groot. Gietvloer.net garandeert de beste service met trajectbegeleiding van begin tot eind.

Gietvloer ideaal voor woningen