Gietvloer van Gietvloer.net beste keuze voor project W99

In het voormalig hoofdkantoor van de brandweer in Amsterdam is een fantastisch nieuwbouwproject gerealiseerd. Het complex dat in de negentiende eeuw is gebouwd aan de Weesperzijde 99 heeft een woonbestemming gekregen. Het pand ligt aan de Amstel en in de straat wordt alleen bestemmingsverkeer toegelaten. Het nieuwbouwproject W99 bevindt zich op een centrale locatie in de stad. Het centrum en de Pijp zijn al binnen vijf minuten op de fiets te bereiken. De indeling van de woning is vrijgelaten, waardoor de bewoners zelf hun woonwensen als uitgangspunt hebben kunnen nemen. Er zijn meer dan twintig woningen en appartementen in het nieuwbouwproject W99 gerealiseerd. Lees hier meer over gietvloer van Gietvloer.net:

Gietvloer van Gietvloer.net

Gietvloer van Gietvloer.net

De bewoners hebben hun eigen woonwensen in de praktijk gebracht met de indeling van woning. Dat geldt natuurlijk ook voor de samenstelling van het interieur, waarbij de keuze voor een vloer altijd een belangrijke keuze is. Voor nieuwbouwprojecten als W99 geldt dat een gietvloer van Gietvloer.net altijd de beste keuze is. Een gietvloer is modern en helemaal van deze tijd net als dat het oorspronkelijke gebouw is aangepast aan de eisen die er in deze tijd aan het wonen worden gesteld. Een moderne gietvloer past naadloos en strak in de nieuwe woningen van het project W99. Het is een vloer die een grote mate van comfort biedt en behaaglijk aanvoelt.

Gietvloer van Gietvloer.net

Gietvloer.net is meer dan een leverancier van gietvloeren voor nieuwe appartementen en huizen. Het gaat hier namelijk om een specialist die vanaf het allereerste begin meedenkt over de samenstelling van de ideale gietvloer. Het is een specialist die klantgericht werkt en een uitstekende service biedt die niet ophoudt als de offerte is getekend, maar voortdurend projectbegeleiding biedt. De gietvloer kan overigens ook vorm krijgen in een betonlook vloer. Of er kan een keuze worden gemaakt voor woonbeton of designbetonvloeren. De veelzijdigheid is eveneens een grote kracht van Gietvloer.net. Daar komt nog bij dat de gietvloer extra comfort oplevert indien voor een combinatie met vloerverwarming wordt gekozen. Dan is er ook nog de speciale prijs die geldt als buren gezamenlijk een gietvloer aanschaffen. Gietvloer.net past namelijk burenkorting toe.

Gietvloer van Gietvloer.net