In de Amsterdamse Houthaven wordt een volledige nieuwe wijk gebouwd, waarvan de meeste gebouwen er al staan en ook al bewoond zijn. Het is een gebied met een rijke historie. Houthaven was ooit een van de belangrijkste handelshavens ter wereld. Nu is er een divers gebied gecreëerd met woningen en kan-toren. Binnen de Amsterdamse Houthaven zijn verschillende gebieden, waaronder En Bloc. In dit gebied zijn nog enkele woningen te koop.

De Amsterdamse Houthaven

De Amsterdamse Houthaven bestaat uit verschillende eilanden die met elkaar verbonden zijn via bruggen. De wijk ligt ten noorden van de Spaarndammerbuurt en ligt direct aan het IJ. Het is een erg centrale plek in Amsterdam, op slechts 2 kilometer van het centraal station. Mede daarom is de nieuwbouwwijk erg populair! Er worden hier in totaal ongeveer 2700 woningen opgeleverd. Het is een klimaatneutrale woon-wijk met zowel appartementen als eengezinswoningen. Maar er zijn ook kantoorpanden en voldoende voorzieningen in de wijk.

Project En Bloc

Bij het nieuwbouwproject En Bloc staan blokken centraal in het ontwerp. De architect lijkt letterlijk met blokken te hebben gespeeld. Er zijn in de wijk 67 woningen te koop. Het grootste gedeelte is hiervan al verkocht, maar als je geluk hebt ben je er nog net op tijd bij voor een van de laatste woningen in deze bijzondere nieuwbouwwijk. De wijk ligt op eiland 5 in Houthaven.

Een gietvloer in uw woning in En Bloc

Een vloer die heel mooi in de nieuwbouwwoningen van En Bloc past is toch wel een gietvloer. De moderne en naadloze vloer past perfect bij het moderne ontwerp van de woningen. Ook zijn onze vloeren duurzaam, wat aansluit op de klimaatneutrale manier waarop de woningen gebouwd zijn. U heeft bij ons de keuze uit verschillende naadloze vloeren in diverse stijlen en in veel verschillende kleuren. Zo kunt u de vloer kiezen die perfect bij uw stijl past. Het fijne is dat wij bij nieuwbouwwoningen de vloer vaak net voor oplevering kunnen aanbrengen. Zo hoeft u niet lang te wachten en kunt u nog sneller verhuizen.

Een offerte aanvragen voor een gietvloer

Heeft u interesse in een gietvloer van Gietvloer.net voor in uw woning in En Bloc in Houthaven? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Wij hebben jaren ervaring met het aanbrengen van diverse gietvloeren. Hopelijk tot ziens!