Gietvloer Bungalow Landsmeer

Een gietvloer in een bungalow: dit keer heeft ons team van professionals een PU gietvloer Green Line aangebracht in een bungalow in Landsmeer. Onze klanten wonen hier in een prachtige bungalow aan het water. De gietvloer is in de gehele woning aangebracht.

Een gietvloer in een bungalow

De bungalow heeft een ruime entree, een open keuken, een woonkamer, drie slaapkamers, een badkamer en een lange hal met handige opbergkasten. De totale oppervlakte van de bungalow is zo’n 165 vierkante meter. Het interieur is modern en rustig, waar ook de gietvloer aan bijdraagt. Doordat er in elke ruimte voor de PU gietvloer Green Line is gekozen vormen alle kamers één mooi geheel.

We zijn zeer tevreden over Gietvloer.net! We zijn vriendelijk ontvangen, het contact was prettig en we zijn erg blij met het eindresultaat.

Een interieur met rustige kleuren

Er is gekozen voor een gietvloer in de kleurmix ‘Fossiel’. Dit is een rustige lichte zandkleur. Op de muren is een vergelijkbare kleur aangebracht. Dit geeft een mooi harmonieus resultaat. Daarnaast is er gekozen voor witte plinten, die voor een klassieke finishing touch zorgen.

Een gietvloer in de badkamer

Zelfs in de badkamer hebben we de gietvloer aangebracht. Een PU gietvloer Green Line is vloeistof-bestendig, wat de vloer zeer geschikt maakt voor in badkamers. Daarnaast heeft een gietvloer nog meer voordelen. Zo is een gietvloer volledig vlak, waardoor er geen water zal blijven staan. Ook is de vloer naadloos, wat de vloer erg hygiënisch maakt. Vuil en vocht kan niet achterblijven in kieren of voegen. Daar komt bij dat een gietvloer makkelijk schoon te maken is. Een gietvloer is daarom een perfecte vloer voor in de badkamer.

Wonen in Landsmeer

Landsmeer is een dorpje ten noorden van Amsterdam. Het dorpje ligt in een waterrijke en groene omgev-ing, vlak naast recreatiegebied ’t Twiske. Het is er heerlijk wonen, dichtbij de natuur! Veel inwoners heb-ben hier een bootje, want met zoveel water in de omgeving is het heerlijk om zelf het water op te kunnen gaan. Het is een perfecte plek voor liefhebbers van ruimte en natuur, die ook regelmatig de stad in willen.

Een gietvloer bij u thuis?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in uw woning? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u graag meer onze verschillende gietvloeren tijdens een bezoek aan onze showroom. Graag tot ziens!