Unieke gietvloer voor uniek zelfbouwproject Blok 59

Blok 59 Ijburg - gietvloeren

Het kopen van een eigen kavel en daarop een eigen huis laten bouwen dat geheel naar eigen ontwerp vorm krijgt. Dat is het uitgangspunt van het zelfbouwproject Blok 59 in IJburg in Amsterdam. Het nieuwbouwproject biedt een unieke kans om de eigen dromen op woongebied te realiseren met het samenstellen van een eigen woning. Het zelfbouwproject Blok 59 krijgt vorm aan de zuidzijde van Haveneiland Oost. Het aanbod van zelfbouwkavels is gevarieerd en er wordt alle vrijheid geboden om een eigen huis te ontwerpen en te laten bouwen. Uiteraard dient er met de bouwvoorschriften rekening gehouden te worden. Het voordeel van de locatie is dat er sprake is van een rustige buurt met weinig doorgaand verkeer. Er zijn zowel straatkavels als kadekavels beschikbaar.

Het is natuurlijk uniek om in Amsterdam de gelegenheid te krijgen om op een kavel een woning te realiseren die helemaal naar de persoonlijke wensen is ingericht. Als het huis eenmaal vorm begint te krijgen en het einde in zicht raakt, is er uiteraard ook al nagedacht over de inrichting. Die kan ook een uniek karakter krijgen. Bijvoorbeeld met een gietvloer van Gietvloer.net. Dat is bij uitstek de specialist in het leveren en plaatsen van gietvloeren in nieuwbouwprojecten. Dat er in het verleden al vele gietvloeren zijn gelegd in nieuwe woningen draagt alleen maar meer bij aan de toch al uitgebreide kennis en ervaring.

Bovendien is hierdoor ook een interessant initiatief ontstaan die vorm heeft gekregen in een burenkorting. De buren die besluiten om voor een gietvloer van Gietvloer.net te kiezen, krijgen een korting. Daarbij wordt uiteraard het unieke karakter wel gewaarborgd, zodat alle buren een eigen unieke gietvloer in huis hebben. Bovendien zijn er op het gebied van gietvloeren meerdere opties beschikbaar. Het oogt namelijk al heel anders als er sprake is van woonbeton of dat er een betonlook vloer of designbetonvloer in het interieur ligt. Gietvloer.net staat bekend om de professionaliteit die door alle kaderen heen loopt. Zo mag er projectbegeleiding op maat worden verwacht en wordt de gietvloer op professionele wijze gemaakt en aangebracht.