In deze mooie lichte woning met hoge ramen hebben we twee vloeren aangebracht.  Op de begane grond bevindt zich de keuken en de eetkamer. Hier ligt de Design betonvloer in de kleur Perfect Grey, net als op de eerste verdieping, waar de woonkamer is. Op de tweede verdieping zijn de slaapkamers. Hier hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht in de kleur Stone Lupine.

Vloeren op maat

Het fijne van zowel een gietvloer als een Design betonvloer is dat deze vloeren precies op maat aangebracht kunnen worden. Wij werken de vloeren netjes en naadloos af. Zo hebben we de Design betonvloer ook bij de trap aangebracht, waar we de randen netjes hebben afgewerkt met een aluminium strip. Op de begane grond is er een hoogteverschil in de vloer. Dat is voor ons geen probleem. Wij hebben de Design betonvloer ook hier naadloos aangebracht.

Ik ben heel blij met beide vloeren. Ze zijn mooi afgewerkt en de kleuren zijn prachtig. Ook bij de trap is alles netjes afgewerkt.

Een lichte woning

De woning is door de vele ramen mooi licht van binnen. Hierdoor komen zowel de betonvloer als de gietvloer erg mooi uit. De bewoners hebben gekozen voor lichte kleuren voor de vloeren, wat het geheel nog lichter maakt. De woning is stijlvol ingericht met een combinatie van moderne en klassieke meubels. De kleuren zijn heel mooi op elkaar afgestemd. In de woonkamer vormen de donkerblauwe bank en het bruin van het vloerkleed en de antieke kast een mooi contrast. Terwijl in de keuken de kleur koraal terugkomt in verschillende details.

Een gietvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer of een betonvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!