Portfolio with this ID doesn't exist.

Welke vloer kies je als je een groot gezin hebt? Dan is een gietvloer of een betonvloer een uitstekende keuze. Want deze vloeren zijn niet alleen erg mooi, maar ook heel praktisch. In deze woning in Alphen aan de Rijn woont een gezin met zes kinderen. Wij hebben zowel op de begane grond als op de bovenverdieping een nieuwe vloer aangebracht.

Een grijze betonvloer

Op de begane grond ligt nu een prachtige Design betonvloer ECO. Er is door de bewoners gekozen voor de grijstint ‘Perfect Grey’. Deze grijstint is neutraal en past bij een groot aantal kleuren. Daarnaast is de tint tijdloos en raak je er niet snel op uitgekeken. De betonvloer heeft verschillende voordelen.

We zijn erg blij met beide vloeren van Gietvloer.net. De vloeren zijn hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Dat is perfect voor ons grote gezin. Daarnaast zijn de vloeren ook comfortabel!

De voordelen van een betonvloer

Het gezin heeft op de begane grond gekozen voor een Design betonvloer ECO omdat deze vloer hygiënisch en makkelijk schoon te maken is. De vloer trekt geen vuil en stof aan en neemt ook geen vocht op. Slechts met warm water en een dweil krijgt u de vloer makkelijk schoon. Een perfecte leefvloer!

Nog een vloer van Gietvloer.net

Op de bovenverdieping ligt een PU gietvloer Green Line in de tint ‘Steel’. Dit is een solo tint, oftewel de gehele vloer is egaal van kleur. Dit is erg rustgevend en daardoor zeer geschikt voor in de slaapkamer of werkkamer.

Een praktisch en modern interieur

Het interieur is zowel praktisch als stijlvol ingericht. De mooie hoekbank en de lange tafel van steigerhout bieden genoeg plek voor het hele gezin. De donkerblauwe muur met het kleurrijke schilderij valt meteen op en zorgt voor een persoonlijke touch in het interieur. Door één muur in een opvallende kleur te schilderen verandert meteen het hele uiterlijk van het interieur. Daarnaast is één muur ook weer makkelijk over te schilderen wanneer u de kleur zat bent. Zo kunt u het interieur makkelijk aanpassen zonder te veel moeite te hoeven doen.

Een gietvloer of betonvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een Design betonvloer ECO of een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en opties. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!