Deze gezinswoning in Watergraafsmeer in Amsterdam is volledig verbouwd. Er is onder andere een nieuwe anhydrietvloer geplaatst als ondervloer met hierover vloerverwarming. Over deze vloer hebben wij een gietvloer en een betonvloer aangebracht.

Twee soorten gietvloeren

Er is door de bewoners voor twee verschillende gietvloeren gekozen. Op de begane grond hebben we een Design Betonvloer ECO in de kleur ‘Perfect Grey’ geplaatst. Op de bovenverdieping hebben we in de slaapkamers en badkamers de PU Gietvloer Green Line in de kleur ‘IJzer’ aangebracht. Beide zijn neutrale tinten die eenvoudig gecombineerd kunnen worden met andere kleuren en ze zorgen in combinatie met het vele lichtinval voor een optisch grote ruimte.

De gietvloeren zijn precies geworden zoals we hadden verwacht! Bedankt Gietvloer.net!

Een moderne woning

De woning is modern ingericht. In de keuken staat de zwarte muur en de zwarte keuken prachtig bij de grijze betonvloer. De woonkamer is mooi licht, met het grote raam, de witte muur en de witte gordijnen. De gietvloeren vormen een mooie basis van het interieur.

De voordelen van gietvloeren

Een gietvloer heeft veel voordelen. Een gietvloer is naadloos en omdat we de vloeren met de hand aanbrengen lopen ze netjes over in andere ruimtes en de muren. Daarnaast zijn het duurzame vloeren die lang mee gaan. Daarom is het een slimme investering. Ook is een gietvloer erg comfortabel.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.