Het inrichten van een nieuwbouwwoning is een spannend project. U heeft de mogelijkheid om de woning geheel naar eigen smaak in te richten. Een belangrijk element is de vloer. Want welke vloer is geschikt voor uw woning en voldoet aan uw wensen? Die vraag stelden de bewoners van deze nieuwbouwwoning in Utrecht zichzelf ook. Na een lange zoektocht naar de juiste vloer hebben ze gekozen voor een gietvloer van Gietvloer.net.

De perfecte vloer voor een woning

Iedereen die op zoek is naar een geschikte vloer weet: het is niet altijd eenvoudig. Dat ervaarden de bewoners van deze woning in Utrecht ook. Het was hun doel om een strak en modern, maar toch warm, interieur te creëren. Voor hun nieuwe woning wouden ze wat anders dan voorheen. In hun vorige woning hadden ze gekozen voor natuursteen, maar nu zochten ze iets zachters met meer comfort. Zo begon hun zoektocht naar een vloer die wél geschikt was voor hun woning. Ze namen een architect in de armen en bezochten diverse woningen. Toen ze op een dag een gietvloer zagen, waren ze direct verkocht! De gietvloer, toevallig ook gelegd door de specialisten van Gietvloer.net, was naadloos en had een prachtige uitstraling.

PU Gietvloer met betonlook

Via de architect kwamen de bewoners in contact met onze specialisten. Samen besproken we hun wensen en de mogelijkheden. Uiteindelijk kozen ze voor een PU gietvloer met betonlook, omdat die perfect aansloot bij hun wensen. Deze mooie gietvloer kent vele voordelen: hij is soepel en elastisch, maar ook onderhoudsarm. Om de gietvloer aan te laten sluiten op hun esthetische wensen, kozen ze voor een betonlook. In tegenstelling tot hun eerdere natuurstenen vloer, hadden ze een vloer gevonden die volledig bij hun paste: naadloos comfort met een zachte uitstraling.

Een oase aan kalmte en rust

De specialisten van Gietvloer.net hebben in de Utrechtse woning in totaal 195 m2 PU gietvloer gelegd. De woning bestaat uit drie lagen: op de begane grond hebben we 80 m2 gietvloer gelegd en op de eerste en tweede verdieping 115 m2. Doordat de vloer door de volledige woning is getrokken, straalt ieder vertrek een oase aan rust uit. De gietvloer heeft een prachtige basis gelegd voor het interieur.

Makkelijk in onderhoud

Een groot voordeel van een gietvloer in uw woning is dat hij veel hygiënische eigenschappen heeft. De vloer wordt volledig naadloos gelegd, waardoor er geen vuil in de naden kan belanden. Morst u toch iets? Geen probleem. Een gietvloer is eenvoudig schoon te maken. Even met de dweil of een nat doekje eroverheen en het vuil is verwijderd. Dit maakt dat een gietvloer ideaal is voor gezinnen met kinderen.

Ook een gietvloer in uw woning?

Wilt u, net als de bewoners van de nieuwbouwwoning in Utrecht, ook een naadloze gietvloer in úw woning? Gietvloer.net legt gietvloeren in heel Nederland. U bent van harte welkom in onze showroom, waar we u graag onze collectie gietvloeren presenteren. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek in onze showroom. We bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden met u.

Bekijk meer foto’s van dit interieur: