Gietvloer beste keuze voor Narva nieuwbouw in Amsterdam

Narva Houthavens in Amsterdam is een gerealiseerd nieuwbouwproject op een idyllische en centrale plek. Vanaf de eigen aanlegsteiger is het mogelijk het IJ op te varen. Het groene park is perfect om te wandelen en hard te lopen. Vanaf de kade wordt een panoramisch uitzicht over het water geboden. De tachtig nieuwbouwhuizen van het project Narva Houthavens bevinden zich aan het water op Narva Eiland West. Het is een fantastische woonplek op een autoluw eiland aan het water van het IJ en op korte afstand van het centrum van Amsterdam. De huizen zijn mooi en comfortabel ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en innovatie. De woningen zijn allemaal 100% klimaatneutral. Lees hier meer over een gietvloer beste keuze:

Gietvloer beste keuze

Gietvloer beste keuze

Het Narva Eiland West heeft een stoere en eigentijdse uitstraling. Als van deze aspecten wordt uitgegaan in combinatie met de vormgeving van de huizen zijn gietvloeren van Gietvloer.net daar een perfecte aanvulling op. De gietvloeren van Gietvloer.net zijn eigentijds en een stoer karakter is te realiseren door voor een betonlook vloer te kiezen. Of voor woonbeton. Een designinterieur is modern en daar sluit de designbetonvloer weer prachtig op aan. De woningen van Narva Houthavens zijn divers van samenstelling en sluiten daarom op de wensen van verschillende doelgroepen aan. Dat geldt ook voor de gietvloeren van Gietvloer.net die divers van samenstelling zijn en daarom voor uiteenlopende doelgroepen geschikt zijn.

Gietvloer beste keuze

Als leverancier van gietvloeren heeft Gietvloer.net een ruime ervaring in het voorzien van gietvloeren voor nieuwbouwwoningen. Het is belangrijk om met een ervaren specialist in zee te gaan als voor een van de unieke gietvloeren gekozen wordt in een nieuwbouwwoning. Er komt al veel bij kijken op het moment dat het nieuwbouwproject van start gaat. Het wordt nieuw opgeleverd en dan is het prettig om zo snel mogelijk met de inrichting van het interieur te beginnen. Gietvloer.net biedt als specialist tijdens het hele traject van A tot Z begeleiding als het gaat om de realisatie van een gietvloer. Een extra voordeel is er voor nieuwe buren die elk een voorkeur hebben voor een gietvloer en deze in overleg met elkaar aanschaffen bij Gietvloer.net. Dat levert namelijk een aantrekkelijke buren korting op.

Gietvloer beste keuze