Holland Park in Diemen is een duurzaam wijk met een sfeervolle uitstraling. In het woongebied is er sprake van eigentijdse grachtenpanden en design appartementen. De leuke straatjes worden afgewisseld met binnentuinen en grachten. In de wijk is er alle ruimte voor winkels en horeca voor de ongeveer vijfduizend bewoners. Het centrum van Amsterdam is op tien minuten afstand gelegen. De aantrekkelijke woonwijk is duurzaam gebouwd en voldoet aan de hedendaagse normen met betrekking tot milieubelasting en gebruik van energie. Holland Park is geïnspireerd op de woonconcepten zoals deze in Kopenhagen tot stand zijn gekomen in de vorm van Java Eiland en Sluseholmen.

Gietvloer holland park

Gietvloer beste keuze voor woning

Het wonen in Holland Park is met de opzet van de wijk en variatie aan grachtenpanden en appartementen al fantastisch. In huis is het echter ook de bedoeling om fijn te leven en te wonen. De inrichting van het interieur speelt daarbij een grote rol. Om dan bij de basis te beginnen, is de keuze voor een gietvloer de beste keuze voor de woningen in Holland Park in Diemen. Een gietvloer past perfect in een eigentijdse nieuwbouwwoning met modern gemak en fijn comfort. Daarbij is er bovendien een ruime keuze als het gaat om het design. Gietvloer.net biedt een diversiteit aan mogelijkheden als het gaat om de uitstraling. Een strakke gietvloer van polyurethaan in een lichte kleur is ideaal voor een nieuwbouwappartement. Of wat te denken van woonbeton of een designbetonvloer in een grachtenpand. Een levendig uiterlijk kan eveneens gerealiseerd worden met het aanbrengen van een betonlook vloer.

Gietvloer beste keuze voor woning

De voordelen van een gietvloer in een woning in Holland Park zijn groot. Het gaat hier om een naadloos vloersysteem dat een hygiënisch karakter heeft. Daarbij is het comfort optimaal net als het gemak dat iedereen ervaart als het gaat om de schoonmaakwerkzaamheden. Gietvloer.net biedt daarbij tevens het voordeel aantrekkelijke prijzen te hanteren en heeft een burenkorting beschikbaar. Deze korting maakt de gietvloer extra goedkoop als meerdere buren in Holland Park gezamenlijk tot een aanschaf overgaan bij Gietvloer.net. Er is sprake van professionele trajectbegeleiding en het vakkundig applicatieteam brengt de gietvloer aan.

Gietvloer beste keuze voor woning