De bewoners van dit appartement in Amsterdam hebben twee vogels, daarom waren ze op zoek naar een hygiënische vloer. Een gietvloer is dan een uitstekende keuze. Een gietvloer is volledig naadloos en vochtwerend, waardoor de vloer erg hygiënisch is. Hierdoor is een gietvloer ook makkelijk schoon te maken. De bewoners hebben gekozen voor onze PU Gietvloer Green Line in de tint ‘Steel’. Wij hebben de vloer in totaal op 72 vierkante meter aangebracht.

Een strakke vloer

Naast een hygiënische vloer wilden de bewoners van dit appartement ook graag een strakke vloer. De keuken en het behang op de muren in de hal zijn wat drukker, waardoor een strakke vloer de beste optie was. Strakker dan onze gietvloeren krijg je het bijna niet! De PU Gietvloer Green Line is volledig egaal van kleur en is naadloos aangebracht in de verschillende ruimtes. Bij onze gietvloeren zijn er geen drempels nodig.

Gietvloer.net heeft alles goed geregeld. Van het opschuren van de ondervloer tot aan het afwerken van de vloer. Er is heel netjes gewerkt en ze waren elke keer strikt op tijd.

Een grijze gietvloer

Bij Gietvloer.net heeft u de keuze uit verschillende grijstinten. Grijs blijft de populairste kleur voor gietvloeren. Het is een stoere kleur, die ook tijdloos is en bij veel andere kleuren past. Voor de bewoners van dit appartement was het niet makkelijk om te kiezen tussen de verschillende grijstinten. Op een gegeven moment hadden ze wel 10 verschillende kleurtegels naast elkaar liggen. Uiteindelijk zijn ze erg blij met hun keuze voor de tint ‘Steel’.

Een vrolijk interieur

Het interieur van dit appartement is vrolijk en modern. De groene muur zorgt voor kleur in de ruimte en de vele planten zorgen voor een gezellige sfeer. De planten komen ook terug in de grote poster aan de muur. De moderne meubels zijn vooral wit, wat een frisse uitstraling heeft.

Een gietvloer van Gietvloer.net

Wilt u na het zien van deze foto’s meer weten over de toepassing van een gietvloer in uw woning? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Of vraag eerst online een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!