Een gietvloer is geweldig te combineren met vloerverwarming. Veel van onze klanten kiezen voor deze combinatie. Zo ook de bewoners van dit appartement in Utrecht.

Een gietvloer combineren met vloerverwarming

Een gietvloer en vloerverwarming gaan goed samen, omdat de dunne gietvloer snel de warmte opneemt en de warmte daardoor snel door de ruimte verspreidt. Wanneer een vloerverwarming onder een gietvloer ligt is de verwarming erg efficiënt en energiebesparend. De vloerverwarming kan dan als hoofdverwarming gebruikt worden. En vloerverwarming heeft nog meer voordelen. De verwarming is zo mooi uit het zicht weggewerkt en zo heeft de vloer altijd een aangename temperatuur. Vooral in de badkamer en slaapkamer is vloerverwarming heerlijk!

Een betonlook gietvloer

Wij hebben in het appartement een PU Gietvloer Green Line in de betonlook tint ‘Fossiel’ aangebracht. Dit is een lichte zandkleur. Fossiel is een rustige en warme tint. In dit appartement is een soortgelijke kleur op de muren gebruikt waardoor er een mooie eenheid ontstaat. Bij een betonlook effect mengen we twee tinten waardoor de vloer erg op een betonnen vloer lijkt. In totaal hebben we de gietvloer op 110 vierkante meter aangebracht.

Een persoonlijk interieur

Het stel van oudere leeftijd dat in dit appartement heeft een gezellige en persoonlijke sfeer gecreëerd. We zien moderne en klassieke meubels en deze mix ‘n max maakt het gezellig. Een leuk voorbeeld is de kleine klassieke eettafel in de keuken met de moderne doorzichtige plastic stoelen. Aardewerk, geborduurde werken, manden, foto’s en planten decoreren de woning en maken het nog persoonlijker.

We zijn ontzettend blij met de vloer! Het is voor ons de perfecte combinatie van een mooie uitstraling en praktische eigenschappen. We vinden de vloerverwarming heerlijk.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een PU gietvloer Green Line bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom.