In dit royale appartement in Haarlem hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht. We hebben hem aangebracht met een licht betonlook effect. De gietvloer heeft de kleur ‘Silika’. Dit is een lichte grijstint.

Een gietvloer in het hele appartement

Wij hebben de gietvloer in het hele appartement aangebracht. In totaal op 140 vierkante meter. Dit is een slimme keuze. U hoeft maar één keer het aanbrengen van de vloer te regelen en heeft dus ook maar met één bedrijf te maken. Ook staat het heel mooi om in de gehele woning één vloer te hebben. Zeker bij een gietvloer, die naadloos overloop in de verschillende kamers. Daarbij komt ook dat u bij ons een lagere prijs per vierkante meter betaalt als u de vloer op een groter oppervlakte laat aanbrengen. Alleen maar voordelen dus.

Ik vind de gietvloer erg mooi. Ook in de badkamer is de vloer schitterend afgewerkt met de holle plinten.

Een gietvloer in de badkamer

Witte tegels waren ooit de vloer die je overal zag in badkamers. Dat was toen misschien de beste keuze, maar inmiddels is een gietvloer een veel betere optie. Daarom kiezen ook steeds meer mensen voor een gietvloer in de badkamer. Een gietvloer is vochtwerend en wordt volledig naadloos aangebracht. Daarom blijft vocht niet op een plek staan en trekt het niet in de vloer, waardoor er geen schimmel ontstaat. Ook bij de randen van de gietvloer werken we deze netjes af, zodat ook hier vuil niet achterblijft. Het is daardoor een erg hygiënsiche vloer die makkelijk schoon te maken is. Dat is niet het enige, een gietvloer ziet er ook heel mooi uit.

Een modern interieur

Het appartement is modern ingericht. De strakke grijze gietvloer en de witte muur vormen een nette basis. Ook de keuken en de badkamer zijn strak en minimalistisch. Qua meubels is er een mix van kleuren gebruikt, waarbij grijs ook weer terugkomt in de bank in de woonkamer en de eetkamerstoelen. De muur in de woonkamer heeft een schitterend behang met een modern effect erop. De ronde lamp past precies bij deze ronde vormen.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren en opties. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens bij Gietvloer.net!