2 jaar bouwtijd

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is dat u in een vroeg stadium al weet wanneer de woning wordt opgeleverd, zodat u ruim de tijd heeft om te bepalen hoe u de woning in wilt richten. Dit gold ook voor onze klant. In 2017 kwamen ze voor het eerst langs bij onze showroom. Ze moesten hun wensen bij de start van de bouw al doorgeven en startten daarom hun zoektocht naar een nieuwe vloer.

Neem de tijd

In dit geval hadden zij een appartement gekocht die volledig gelijkvloers was. De klant wilde daarom de vloer over de gehele woning door laten lopen. Ze zijn meerdere keren bij onze showroom langs gekomen, voordat er een definitieve beslissing werd genomen. De vloer moest natuurlijk bij iedere ruimte passen. Bij elk bezoek zijn we in gesprek gegaan over de verschillende typen vloeren, de kleuren en stijlen.

Kies een stijl

Eén ding stond vast: de woning moest een strakke, moderne uitstraling krijgen. Voorheen hadden ze een parket vloer gehad, maar dat vonden ze niets. Daarna kozen ze voor een houten vloer, maar dat was het ook niet helemaal. Eenmaal bij onze showroom kozen ze uiteindelijk voor de PU Gietvloer Greenline Betonlook Concrete. Een waterafstotende en onderhoudsarme gietvloer met het voorkomen van beton. Ideaal, vanwege de open keuken. Het voordeel van een gietvloer met een betonlook is dat hij toch warm en geluiddempend is.

116 m² anhydriet dekvloer

We zien steeds vaker dat nieuwbouwwoningen opgeleverd worden met een anhydriet dekvloer. De aannemer schuurt deze doorgaans niet op. Gelukkig kon ons team bijspringen om de vloer snel gebruiksklaar te maken voor de gietvloer. We moesten door deze onverwachtse wending vakkundig te werk gaan, aangezien de muren al waren geschilderd. Bij schuren komt stof vrij, maar dit hebben we binnen de perken weten te houden.

We zijn erg blij met de snelle werkzaamheden en natuurlijk het fantastische resultaat. Hij ligt er perfect in!

Kom langs bij onze showroom

Bent u ook op zoek naar een nieuwe vloer en benieuwd welke type, kleur of stijl bij uw wensen aansluit? De deuren van onze showroom staan voor u geopend. Natuurlijk is het altijd mogelijk om online een vrijblijvende offerte op te vragen, zodat u weet waar u aan toe bent. Bij vragen neemt u contact met ons op via 020 – 333 12 65.