In dit appartement in Haarlem ligt nu een betonlook gietvloer van Gietvloer.net De bewoners zijn erg tevreden met het resultaat. We laten het resultaat graag aan je zien.

Gietvloer.net heeft uitstekend werk geleverd. De communicatie is tijdens het gehele traject uitstekend geweest en we zijn erg blij dat het mogelijk was om een rubber comfort systeem aan te brengen. We zijn erg tevreden over de gietvloer!

Gietvloer in een appartement in Haarlem

De bewoners van dit appartement in Haarlem zijn verhuisd nadat de kinderen het huis uit zijn gegaan. Inmiddels voelen ze zich helemaal thuis in dit appartement. De PU gietvloer Green Line vormt de basis van een rustig interieur. De gietvloer is in de woonkamer, open keuken, de hal en in de drie slaapkamers aangebracht. De bewoners hebben gekozen voor de betonlook kleur ‘Zand-Mix’, een kleurmix met een lichte zandkleur. Deze kleur is warm en tijdloos. De zandkleur zie je ook terug op andere plekken in het interieur, waardoor het heel harmonieus oogt.  Bijvoorbeeld in de hoekbank met gemêleerde stof, in de eetkamerstoelen en in de deken op het bed.

Een mix van stijlen

Het appartement is verder erg stijlvol ingericht, waarbij verschillende stijlen gecombineerd zijn. Zo zijn er klassieke maar ook moderne meubels. Naast de zandkleur zijn rood en geel gebruikt in details als de lampenkap en kussens.

De voordelen van een rubber comfort systeem

In dit appartement hebben we een rubber comfort systeem geplaatst als onderdeel van de gietvloer. Een rubber comfort systeem heeft verschillende voordelen, maar voor de bewoners van dit appartement was het vooral interessant omdat een rubber comfort systeem geluid reduceert. In veel appartementencomplexen is het tegenwoordig nodig om een geluidscertificatie te tonen die aantoont dat de vloer niet te ge-horig is. Zo wordt geluidsoverlast tegengegaan. Een rubber comfort systeem heeft geluidsreductie tot wel <15db doorslag geluid. Als u kiest voor een rubber comfort systeem in combinatie met een van onze gietvloeren krijg u van ons een geluidscertificatie. Andere voordelen van een rubber comfort systeem zijn extra comfort en dat het scheuroverbruggend werkt.

Een gietvloer bij u thuis?

Wilt u meer weten over de gietvloeren van Gietvloer.net? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties en de kenmerken van elke soort gietvloer. Of vraag direct online een vrijblijvende offerte aan.