Een strakke grijze gietvloer, een minimalistische zwarte keuken en witte muren. Het is de basis van dit stijlvolle interieur in een appartement in Beverwijk. Wij hebben hier een PU Gietvloer Green Line aangebracht op een oppervlakte van 65 vierkante meter.

Een strak interieur

Het interieur van de woning is strak en modern. Een combinatie van wit, grijs en zwart doet het altijd goed en ook hier staat het erg mooi. De grote houten tafel valt meteen op in de keuken. De robuuste tafel vormt een contrast met de strakke grijze stoelen. De grijze gietvloer vormt een mooie basis van het interieur. Doordat de woning erg licht is door de grote ramen komt de vloer mooi uit.

Een vloer naar wens

De bewoner van het appartement is erg blij met de vloer. “Ik heb getwijfeld over een PVC vloer, maar toen ik voor het eerst een gietvloer zag was ik meteen om!” De gietvloer geleidt de warmte van de vloerverwarming goed en dat vond ik een groot voordeel. Daarnaast vind ik het erg mooi hoe de gietvloer helemaal naadloos is aangebracht. De grijze kleur past helemaal bij mijn industriële stijl.” De gietvloer hebben we aangebracht in de tint ‘Solo Steel’, een lichte grijstint.

Ik krijg erg veel positieve reacties over de gietvloer! En zelf ben ik er ook erg blij mee. De vloer zit er mooi strak in.

Een gietvloer en vloerverwarming

Een PU Gietvloer Green Line en vloerverwarming zijn een geweldige combinatie. Omdat een gietvloer erg dun is en het materiaal zich snel aan de warmte van de gietvloer aanpast, kan de warmte zich snel in de ruimte verspreiden. Daarom is het een energiezuinige manier van verwarmen en kan vloerverwarming zo ook als hoofdverwarming gebruikt worden. Wist u dat u bij Gietvloer.net terecht kunt voor zowel een gietvloer als vloerverwarming? Twee vliegen in één klap, waardoor u tijd en geld kunt besparen.

Interesse in een gietvloer?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloer in heel Nederland.