Een lichte vloer, dat is waar de bewoonster van dit appartement naar op zoek was. En die heeft ze gevonden! Deze gietvloer is heel licht grijs, bijna wit. Het staat heel fris. De volledige egale vloer heeft een mooie rustige uitstraling. Wij hebben de PU Gietvloer Green Line op 125 vierkante meter aangebracht in de tint ‘Basic’.

Een lichte gietvloer

De bewoonster van het appartement wilde een zo licht mogelijke vloer. Gietvloeren zijn er in onwijs veel kleuren, waaronder deze lichte grijstint. Een witte vloer was toch net een stapje te ver. Ze is erg blij met deze kleur. Deze gietvloer is uitgevoerd in een solo tint, de gietvloer is daarom helemaal egaal van kleur. Bij ons kunt u ook kiezen voor een betonlook effect, waarbij twee tinten gemixt worden. Een lichte gietvloer staat niet alleen heel mooi, het heeft ook een verruimend effect.

De vloer is schitterend! De lichte tint staat heel mooi en ik ben fan van de stoere uitstraling die de gietvloer heeft. Hij staat ook goed bij onze meubels.

Een stijlvol ingericht appartement

Het appartement is heel stijlvol ingericht. De lichte gietvloer, de witte muren en het witte keukenblok zorgen voor een frisse basis. De woning is minimalistisch ingericht, daardoor komen de meubels die er staan nog meer tot hun recht. In de woonkamer staat een prachtige velours hoekbank en in de keuken heb je vanaf een grote grijze eettafel een goed uitzicht over de stad.

Interesse in een gietvloer?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer voor in uw woning of appartement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Gietvloer.net levert gietvloeren in heel Nederland.