Gietvloer

Kies een van onze gietvloeren voor comfort en stijl in huis…
 
VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Kies een gietvloer voor comfort en stijl in huis…

Wanneer u kiest voor een van onze gietvloeren, kiest u voor comfort en stijl. Maar ook voor eenheid in iedere ruimte van uw huis. Indien u besluit om bijvoorbeeld de gehele benedenverdieping of de eerste woonlaag te voorzien van een gietvloer, creëert u eenheid door uw huis heen. De sfeer en stijl die de gietvloer ademt kiest u zelf, van industrieel grijs tot terracotta bruin. Zo vormt een gietvloer altijd een goede basis voor uw interieur.

Uw voordeel bij een gietvloer bij Gietvloer.net:

    • Werkzaam door heel Nederland
    • Vrijblijvende offerte
    • Jarenlange ervaring
    • Projectbegeleiding op maat

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Ons assortiment aan gietvloeren

Gietvloer.net heeft een groot assortiment gietvloeren. Hieronder ziet u welke gietvloeren wij aanleggen.

Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloer

Epoxy gietvloeren zijn gietvloeren met een naadloze vloerafwerking. In het verleden werden deze vloeren met name gebruikt in een industriële omgeving vanwege de sterke en slijtvaste eigenschappen. Tegenwoordig worden deze vloeren ook in een huiselijke omgeving gebruikt. Meer informatie vindt u op deze pagina.

polyurethaan gietvloer

Polyurethaan gietvloer

De polyurethaan gietvloer is een vloer die bekend staat om zijn elasticiteit. Ook is de polyurethaan gietvloer in alle RAL-kleuren te verkrijgen. De kleur van de polyurethaan gietvloer is niet onderhevig aan verkleuring door UV-straling, zodat de kleurechtheid ook na meerdere jaren bij een polyurethaan gietvloer onveranderd is. Lees meer informatie op deze pagina.

g8a

UV-Gietvloer

Een UV-gietvloer is vloer bestand tegen UV-straling. De UV-bestendigheid geldt niet alleen voor de laklaag van de UV gietvloer, maar ook voor het materiaal van de UV gietvloer, zoals polyurethaan. Lees meer over de UV-gietvloer op deze pagina.

bet

Betonlook gietvloer

Een betonlook gietvloer is momenteel één van de populairste gietvloeren. Dat komt onder meer door de combinatie van een moderne en robuuste uitstraling met een natuurlijk karakter. Meer informatie vindt u op deze pagina.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de prijs van een gietvloer. Vraag dan hier direct een offerte aan. Wij reageren binnen enkele werkdagen met een op maat gemaakte offerte.

vrijblijvende offerte  offerte aanvragen pijltje

Bezoek onze gietvloer showroom

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Amsterdam. Hier kunt u de verschillende gietvloeren bekijken en bespreken we met u de verschillende mogelijkheden. Wij werken alleen op afspraak, zodat we zeker weten dat we voldoende tijd voor u hebben. Maak direct een afspraak.

Lees hier onze laatste blogs

Onderhoud gietvloer in sportpark Amsterdam

Grootschalig onderhoud Voor de gemeente Amsterdam mocht Gietvloer.net het onderhoud verzorgen voor een sportpark in Oost. Onze specialisten voorzagen 400 vierkante meter van een RAL-gekleurde gietcoating HQ. Door over de bestaande vloer een vloercoating aan te...

Epoxy gietvloer voor machinebouwbedrijf uit Lisse

542 vierkante meter Voor een klant in Lisse mochten we een enorme ruimte voorzien van een epoxy gietvloer. In totaal brachten we de vloer aan op 542 vierkante meter! Een immens project waar wij alleen maar energie van krijgen. Waarom de klant koos voor een epoxy...

Gietvloer in nieuwbouwwijk Wisselspoor Utrecht

Oud-industriële nieuwbouwwijk De bouw van nieuwbouwwijk wisselspoor is van start gegaan. Alle woningen zijn inmiddels vergeven en als de bouw volgens planning verloopt, kunnen de eerste bewoners er op korte termijn in trekken. Dit is bij uitstek een mooie kans voor...

PU gietvloer nieuwbouw solo steel in Amsterdam

Uitstekende klantbeoordelingen Bij Gietvloer.net zijn we altijd blij met klantbeoordelingen, zo ook de beoordeling van deze klant. Want wat bleek: wij waren niet de eerste die een prijsvoorstel mochten doen, maar zeker wel degene met de beste...