Luxe wonen in 12 Van Ruysdaels met exclusieve gietvloer

12 Van Ruysdaels staat voor luxe en stijlvol wonen in Oud-Zuid in het Museumkwartier in Amsterdam met de gezelligheid van De Pijp in de nabije omgeving. Twaalf van Ruysdaels is een exclusief nieuwbouwproject met appartementen, townhouses en penthouses. Luxe is hier tot het hoogste niveau verheven met een extreem hoog niveau van afwerking. Zo zijn de keukens en badkamers afkomstig van een Italiaans designhuis. De indelingsmogelijkheden zijn variabel en de ruime parking biedt ruimte voor twee auto´s. Met de lift wordt meteen toegang geboden tot de woning en zo is er in alle opzichten sprake van comfort en gemak. Lees hier meer over een exclusieve gietvloer van Gietvloer.net.

exclusieve gietvloer

Als dan de nieuwbouwwoning van 12 Van Ruysdaels in Amsterdam wordt betreden, is er meer exclusiviteit en luxe mogelijk. Een gietvloer van Gietvloer.net sluit namelijk perfect aan op het hoge niveau van luxe, comfort en exclusief karakter van het nieuwbouwproject. In de binnenstad wordt met de woningen een gevoel van ruimte en luxe ervaren. Diezelfde ervaring wordt binnen geboden met een gietvloer van Gietvloer.net. De moderne architectuur van de woningen is eveneens binnen als basis te realiseren met een uniek soort vloer. Welk type gietvloer het wordt, is van de bewoners afhankelijk. Een designbetonvloer, woonbeton of betonlook gietvloer zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die geboden worden. Voor de bouw van de woningen zijn luxe materialen gebruikt en voor het aanbrengen van een gietvloer is er eveneens sprake van luxe materialen. Er zijn veel overeenkomsten te benoemen die de nieuwbouw en de gietvloer hebben.

exclusieve gietvloer

Exclusieve gietvloer

Gietvloer.net is een betrouwbare leverancier van gietvloeren en heeft in het verleden al vaak bewezen de ideale gietvloerspecialist te zijn voor nieuwbouwprojecten waar hoge eisen aan de afwerking gesteld worden. Als geen ander weet deze specialist dat er bij de aankleding en inrichting van de woning veel komt kijken. De adviseurs staan de bewoners dan ook met raad en daad terzijde als het gaat om het samenstellen van een luxe gietvloer met een exclusief karakter. Projectbegeleiding is er dan ook vanaf het begin tot het eind. De prijs? Die bespreken wij graag met de toepassing van een eventuele korting indien meerdere bewoners voor een stijlvolle gietvloer kiezen.